Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Youtube nézd meg bebaszós live
Nagyon beteg cucc

És ömlik a pénz neki
merre?
ki az a molnar krisztian?
Azért megéri világot járni, élőben láthattam a,napiszar díjjas molnár krisztiánt a bebaszós live ősatyját
Többen fotózkodnak vele mint a trónok harcás vastrónnal
pont egy ilyen vizesnyolcas végleny mondja.
jossz vagy nem?
Bar a kerdesre sosem valaszolsz csak eltunsz.
Ez nem turkálás a másik zsebében,hanem tény.
Belőled pont ennyit lehet kinézni... Az alkatod is meg van hozzá!
nekem nincs bmw autóm, de nem nagyon értem, hogy ha annak (vagy más autónak) a szervizelése/üzemeltetése többe is van, miért fáj ez másoknak? nem nekik kell kifizetni... az, hogy a másik mennyit fizet érte, az meg nem rá tartozik. nagyon jól megy itt a másik zsebében való turkálás, szinte divatos lett
Gratula! Sok km-t együtt még !
Nagyon jó kis hűséges paripát szereztél. És szerintem most jönnek majd csak az igazán szép élmények a motorral. Most hogy gyerkőc is van.
Ma 5 éve, hogy az enyém lett sajnos csak 43e km-t mentunk még csak egyutt, es most mar egyre kevesebbre lesz idonk, de azert imadom ezt a kis szart
BMW-vel nem szopatni, hanem szopni szoktak....
Ez már nem az a világ itt már csak a bmw-vel lehet azonnal szopatni.
Ahhoz, hogy feltámadjon ez a nemzet, ahhoz testileg el kell pusztuljon.
Van 1 max 2 hely az autómban, Pozsonyi kiállításra, 17.-én megyek!
Szerintem nem fognak.
De mivel nem vagyok jovolato,igy nem tudhatom biztosra.
Az az ! Oltári figura lehet ! A helyi menő meg kártyázás közbe megkapta mert gondolta ő a főni ! Ez meg szájba verte ! Nekem szimi nagyon !
Van szövege.....mindezt a legnagyobb lelkinyugalommal. Nekem az a része a legszebb, mikor a börtönbe a menő csávót is szájbavágta, mert nem nézhette a tévét:)) Meg hogy mekkora karja van.......arról sose hallott, csak hogy valakinek 44-45 lába van, na de hogy karja? :))
Nagyon faja ! Azt mondja jött 6 rendőr azokat is elvertem !! Király !
Má megint demoralizálsz...
Azé vigyázz, nehogy visszakézről szájjonvágjanak

http://youtu.be/TySsiA1PUW0
Rendben.
Ne beszél csúnyán, mert megint vonalas leszel.
Aha,ertem...................tiszta sor,kibasznak.