Ah, egyelore szoknom kell ujra mert most mar 1 eve nem motoroztam rendesen... Bar multkr fater quadjat megjarattam a szomszed ures telken ijeszto mikor 2 kerekre dol a Zuram kiakadt, hogy mennyire tonkrettem a telket. Mondom szerintem a gazdaja is epp leszarja legalabb a ho alol kigazoltam a fel telket
Lehet hogy hamisat vettem annó. Nem tudom. De nagyon csörgött vele a váltó. És után is kellett töltenem olyan 6-8.000 km után. Míg a motullal nem kellett.
Engem úgy effektív az ára most nem motivál. Csak a visszhangok nagyon jók az eneos-ról. Ezért gondoltam. Egy biztos repsol nem lesz. Az 2 éve nagyon szar volt. Ette is a malac. Meg zajos volt tőle a váltó.
pl én semmi különbséget nem tapasztaltam a 4500ft motul és a 2500ft eni között 10w60 mindkettő
egyedül a szaguk más
amúgy sokszor már az országos elosztóba hamis megy....
Ez igaz. Ahogy Dingdong mondja túl van lihegve az olaj téma. Simán belevaló olajból bármi jó. Viszont a gyári ajánlás az tuti jó bele, mert azonos ráírt paraméterek mellet is lehet eltérés, hamis olajtól függetlenül is. Amúgy nem szoktam kókány helyről vásárolni.
Alien nagyon jo gyerek. Ejszaka 9-11 orat alszik. Altalaban fel 9tol reggel fel 7ig, es en keltem amugy. Napkozben atlagban 2x3 orat szokott, szoval vegre elkezdtem fozni is 1-2 naponta, hogy rutinba jojjek. Lassan kezdjuk a hozzataplalast.
Full kozlekeny. Az uj arcoknak is vigyorog ram hasonlit ebben
Es most felvettem a motorosruham! RAMJON!!! Szoval, ha az ido is engedi, meg a Zuram, vasarnap szökés meg utana lecsereli az olajat is benne, meg kiszereli a generatort, mert mar tavaly rosszalkodott, szoval visszuk szerelohoz.
Mar csak Anyumat kell elkapni, hogy egy hetvegi napot bevallaljon a Tökivel es elmegyunk kettesben motorozni. Mar 1,5 eve nem mentunk egyutt...
Szoval minden happy, nyugodtsag, szeretet
Drukkolok, hogy minel hamarabb felepuljon a Malac
Régen amíg volt munkagépem, azzal fordgolódtam egy keveset és megszűnt a növényzet, de most kénytelen vagyok nyírni.
Megoldás: Olyat nem kell venni.
egyedül a szaguk más
amúgy sokszor már az országos elosztóba hamis megy....
Full kozlekeny. Az uj arcoknak is vigyorog ram hasonlit ebben
Es most felvettem a motorosruham! RAMJON!!! Szoval, ha az ido is engedi, meg a Zuram, vasarnap szökés meg utana lecsereli az olajat is benne, meg kiszereli a generatort, mert mar tavaly rosszalkodott, szoval visszuk szerelohoz.
Mar csak Anyumat kell elkapni, hogy egy hetvegi napot bevallaljon a Tökivel es elmegyunk kettesben motorozni. Mar 1,5 eve nem mentunk egyutt...
Szoval minden happy, nyugodtsag, szeretet
Drukkolok, hogy minel hamarabb felepuljon a Malac
Na akkor johet nekem az oltas, hatha el is olvasom
Odáig nem merészkedtem el...
Csak kicsi karika...
ő lelkesen dugta a legrondább csajokat is