Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyel ket kecsket a kutya meg feleszi a kecskebogyokat
Jöhetsz hozzám is gazolni.
Régen amíg volt munkagépem, azzal fordgolódtam egy keveset és megszűnt a növényzet, de most kénytelen vagyok nyírni.
A repsol egy híg hugy olaj...
Motortol is fugg. Egyiknek jobb, masiknak kevesbe. Ahogy valakinek izlik az olcso tesco vaj, de a draga Lurpaktol meg hány.
Ha a márkabolt hamisat árul akkor az hamis? Vagy csak így magyarázzák hogy szar?
Megoldás: Olyat nem kell venni.
semmi bajom nincs vele, most is az lett, előtte is az volt, mondta más is, hogy sv1000-hez nem volt neki jó, érdekes.
Ah, egyelore szoknom kell ujra mert most mar 1 eve nem motoroztam rendesen... Bar multkr fater quadjat megjarattam a szomszed ures telken ijeszto mikor 2 kerekre dol a Zuram kiakadt, hogy mennyire tonkrettem a telket. Mondom szerintem a gazdaja is epp leszarja legalabb a ho alol kigazoltam a fel telket
Lehet hogy hamisat vettem annó. Nem tudom. De nagyon csörgött vele a váltó. És után is kellett töltenem olyan 6-8.000 km után. Míg a motullal nem kellett.
Az a szomoru, hogy ugy vettem anno, hogy 4 retegben alaoloztem. Mostmar max 2 reteg fer ala megdagadtabb lettem de meg beleferek, ez a lenyeg
Legalább felpróbálhatod a malacot ha már felajánlottam. Bár menni még pár napig nem lehet vele de így is olyan magas mint mozgásképes állapotában.
nekem bevált a repsol
Na ennek nagyon örülök. Ha úgy adja ki a lépés titeket is szívesen látlak a nagy Érd cityben. :-)
Engem úgy effektív az ára most nem motivál. Csak a visszhangok nagyon jók az eneos-ról. Ezért gondoltam. Egy biztos repsol nem lesz. Az 2 éve nagyon szar volt. Ette is a malac. Meg zajos volt tőle a váltó.
ezért jó akkor venni ruhát amikor be vagy tömegelve, mert utána mindig jó lesz
pl én semmi különbséget nem tapasztaltam a 4500ft motul és a 2500ft eni között 10w60 mindkettő
egyedül a szaguk más
amúgy sokszor már az országos elosztóba hamis megy....
Ez igaz. Ahogy Dingdong mondja túl van lihegve az olaj téma. Simán belevaló olajból bármi jó. Viszont a gyári ajánlás az tuti jó bele, mert azonos ráírt paraméterek mellet is lehet eltérés, hamis olajtól függetlenül is. Amúgy nem szoktam kókány helyről vásárolni.
Alien nagyon jo gyerek. Ejszaka 9-11 orat alszik. Altalaban fel 9tol reggel fel 7ig, es en keltem amugy. Napkozben atlagban 2x3 orat szokott, szoval vegre elkezdtem fozni is 1-2 naponta, hogy rutinba jojjek. Lassan kezdjuk a hozzataplalast.
Full kozlekeny. Az uj arcoknak is vigyorog ram hasonlit ebben
Es most felvettem a motorosruham! RAMJON!!! Szoval, ha az ido is engedi, meg a Zuram, vasarnap szökés meg utana lecsereli az olajat is benne, meg kiszereli a generatort, mert mar tavaly rosszalkodott, szoval visszuk szerelohoz.
Mar csak Anyumat kell elkapni, hogy egy hetvegi napot bevallaljon a Tökivel es elmegyunk kettesben motorozni. Mar 1,5 eve nem mentunk egyutt...
Szoval minden happy, nyugodtsag, szeretet
Drukkolok, hogy minel hamarabb felepuljon a Malac
Egyszerűbb :)
Merre mentél? Ma is mész? Pedig milyen szép ott a táj, te... áhh naponta nem tudok betelni most vele , gyönyörű ...
Felvettem a Zuram nevet. Horvath Emese Nikolett voltam, lettem Kiss Emese. Rovidebb
Na akkor johet nekem az oltas, hatha el is olvasom
Ehhh kéz csókom!
Odáig nem merészkedtem el...
Csak kicsi karika...
Figyeljmááá' vártalak tegnap a Pilisben
haver mindig azt mondta nem szabad a pinát azért büntetni mert csúnya a gazdája
ő lelkesen dugta a legrondább csajokat is