Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem is tudom, én itt hirtelen 2 BMW-st látok és mindkettő bőven hozza a sztereotípiákat, ráadásul az egyik targoncás is
Mintha egy marék molylepkének beszélnél... esze semmi fogd meg jól.
A fenébe, pedig úgy reménykedtem hogy bebizonyítják:
http://www.blikk.hu/eletmod/te...
nekem elég sok bmw-s haverom van, lehet csak én vagyok szerencsés ebben a körben, mert mindegyik normális, sőt... általába nekem más márkákkal van rossz tapasztalatom a környezetemben, de biztos csak a nagy számok miatt
de nem folyamatosan........ általában heti 2-4 alkalom 1-2 percig ha formában vagyok, ha nem jön össze a gyorstüzelés azt is unom már néha...
bár mostanában atom formában vagyok 1x nem sikerült csak 2 percen belül végezni
Havi egyszer egy perc.... ....az 240 perc összesen. Nem unhatta meg ennyi idő alatt!
Asszonyt mégis reszeled húszon éve...
mondjuk a kékség inkább a légkör ilyen messziről
egyszer azért én is megnézném kintről a földet, de utána irány egy másik naprendszer, de jó gyorsan mert elég hamar megunok mindent.....
Jóvanna, 5 másodperc alatt ilyet bírtam fotosoppolni....
ez hülyeség, a víz nem tűnik el
Mire feljuthatnál, addigra így fog kinézni:
Maradok a földön jó itt igaz a földkeltét egyszer megnézném azért.
annak én is örülnék, hiszen oda vonzaná a sok hülyét, és mint az elődei jó eséllyel az is megsemmisül, így nagy hasznára válna az emberiségnek
Remélhetőleg béjjemwé klón lesz!
ha így haladnak lassan nekikezdhetnek a halálcsillag 3-nak is
A csájnák akarnak pár éven belül valami bázist a "sötét" oldalára.
a naprendszeren belül nem sok értelmét látom az utazásnak, annyit tudok a bolygókról-holdakról amennyi érdekel
ellenben a holdon vennék egy parcellát, egy cigánykurva ára és még ki sem pattog a cerka tőle
Teccik a mostanában futó reklám asszem kofidiszes töltse fel családi kasszáját hitelből!
Annyit nem ad a Provident.....
Eladó a Plútó 75 milláért ha érdekel.
ez van, remekül meglátom az összefüggéseket bárhol bármikor, legyen az kutyaszar vagy űrutazás
engem is tud zavarni
Te annyira okos vagyol ini, komolyan mondom.
a mágnes vonzza a vasat, a szar a legyet, a bmw az idiótákat
semmi sem véletlen
Erre mondom mindig, hogy a Bmw remek kocsikat tervez és gyárt, de sajnos java részt agyhalottak veszik...arról a helyről a U.S.S. Enterprise-zal is illett volna kiállni.