15 eves korom ota idegesit a legjobban noverem. Miatta kellett 5kor kelnem, mert fel 6tol beette a penesz a furdobe es 8ig nem lehetett bejutni. Nekem meg iskola volt...
Most is hisztis ram, 2 hete nem beszel velem. Kb miota itthon vagyunk, mert en nem konyorogtem neki, hogy jojjon at a beteg gyerekekkel a Tökit megnezni... Szanalmas idiota latszik, hogy egetrengeto problemai vannak neki is
Jatekot nem veszek, igazit kap :D eloszor futobicikli, mert iszonyat jol fejleszti az egyensuly erzeket, es utana johet egy kismotor. A keresztgyerekeimnek potkerek se kellett. A kiscsaj elso biciklezesekor ugy fordult, hogy a pedal karistolta a viakolort a telepen...
ez film vagy sorozat lesz?
mondjuk nem jósolok neki nagy jövőt, az űrhajós is le lett keverve a 2. évad után. mondjuk kb akkor kezdett érdekessé válni a dolog
Egy volt kollégámnak lopták rendszeresen a hűtőből a kajáját, főleg ha kirántotthús volt. Na eccer hozzot azt elvitte budira pusziárba bedobta lehugyozta majd kivette becsomagolta alufóliába beletett zacskóba vissza a hűtőbe és lám eltűnt. Ezután szépen reklámozta a hugyos rántott húst többé nem vittek el semmit a hűtőből.
baszki a héten munkatársam pénztárcájából kiszedtek vagy 30 rugót meg 8ezer kajajegyet amíg elment hugyálni
ennyi idő alatt megkeresték a zsetont és kiszedték, pedig volt vagy 6-8 ember az öltözőben, és senki nem látott senki semmit
vagy mind benne volt
Lent dolgoztunk Zalába , aztán az albérletből mindíg fogyott az üdítő ! "Megtöltöttem" egyet , szóltam a kollégáknak ebből nem kéne inni , csak laborba lenne jó minta ! Hétfőre mire mentünk az is elfogyott !
jól pofán kellett volna verni negyed óra után
Most is hisztis ram, 2 hete nem beszel velem. Kb miota itthon vagyunk, mert en nem konyorogtem neki, hogy jojjon at a beteg gyerekekkel a Tökit megnezni... Szanalmas idiota latszik, hogy egetrengeto problemai vannak neki is
Ja,hülye sifi.
mondjuk nem jósolok neki nagy jövőt, az űrhajós is le lett keverve a 2. évad után. mondjuk kb akkor kezdett érdekessé válni a dolog
ennyi idő alatt megkeresték a zsetont és kiszedték, pedig volt vagy 6-8 ember az öltözőben, és senki nem látott senki semmit
vagy mind benne volt