Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugx csori honda sajst tankjabol szurcsol benzint.Holnap tekerek egy rovid kor, rem a yardnak nem tunik fel a rendszam hiany.
Tőlem csak olyat hallhattál, hogy NEKEM jó Gumi kérdés: bizony sok a profi
Hat,eleg nehez tema ez a gumi,a kerdesre hogy mi van fenn a valasz olyan szokik lenni hogy dunlop sportmax,vagy pirelli diablo,esetleg michelin pilot.......de hogy a 3. Lenyeges resz nem ragad meg....... az ziher........te ismersz olyat hogy dunlop sport attack............vagy csak az megy hogy bmw, motor,jooooo.
Mar akartam mondani hogy apjafia vagy ugy hasonlitotok.
De legalabb tudjuk hogy nem a postas az ertelmi szerzo a csaladbaban.
Látom már az ápriliásban is tanácsadó vagy
Az fater volt
Figyu már! Jól mondták a múltkor, állandóan sisakban vagy. Nem pállik bé a fejed? Dobj már fel egy igazi büntető füles képet
Nyigis nem gondolkodasra keszteto melo,es nem bukkannak fel gyanus kinezetu kupecek.
plane a c verzio.
Baszom azt a sliccgomb szemedet! MI helyzet hogy vagy sehogy?
A poharas vaniliafagyi forro csokiontettel fincsi.
amugy mentem fazon mogott aki meg egyenesben is logott a motorrol,volt ipse aki sose logot, nagy majreval megis elhuzott mindenki mellett szal mindegy na.
Ott dolgozik, tálca szedegető
Tibi nem én vagyok!
Esküszöm, hogy Bitti is ezt mondta valahol, csak nem találom azt a cikket vagy videót! Emlékeim szerint a tesztmotoron láthattam, de ott nem találtam. Aki tudja miről beszélek és esetleg azt is tudja hol van, attól örömmel fogadom a linket!
Te jársz mekdöncibe?
Az tevsgy te ló.
amugy tibi jol mondja,utcan felesleges,volt olyan szakadz ahol mire kiultem volna mar a 3. Kanyon is tul voltam,megijedni is csak a mekdoncinel tudtam.
Az utolsót!
Melyiket.Sokan vannak es mind tok tapasztalt.
Olvasd el a hozzászólásokat!
Kivolt?
Nem harcolok, csak rávilágítottam egy problémára és egy tag meg is írta már a tutit. VR46N viszont nem adja fel.
Ez rólam pont nem mondható el, bezzeg másról...
Minek harcolsz majecsik/majecsiknelkulikent?
Ez van ha gondolkodas nelkul cselekszik az ember :D
Most nem. Viszont tényleg sok olyan dolog lett moderálva, amit nem értek, de mindegy.
Megint moderalva lettel ?
Legyen az utóbbi 2 hónap akkor.