Megvan a tartó csak falba szerelhető rész nincs,meg
Haver vesz ilyen kacatokat nem én, nekem 1 lego szekrényem van utána megfogadtam több ilyen szart nem veszek
Mondjuk itt is az asszony a főkolompos mert inkább csini legyen minden mint jó
Mindenkinek annyi gondja van amennyit keres magának
Idő van sok, bár most költözik haver plusz már hetek óta kínlódunk a sok lapraszeret szarral de lassan vége lesz már csak 2 tárgy van amit össze kell építeni
Utána vélhetőleg több szabadidőm lesz
Amúfy a bútor gyártók-árusok kapják be....
A falra szerelhető bútoroknak nincs olyan alkatrésze amivel a falra fel lehetne tenni
Ami még akár érthető is lenne de jó lenne ha legalább a dobozon fel lenne tüntetve hogy nincs hozzá....
Pl törölközőtartó, kádparaván, páraelszívó stb van mellékelve
A tv is olyan hogy mindent tud de az mégsem olyan....
Még másik sw-t is tudnék feltenni rá ha érdekelne a téma van rs232 port rajta
Egy kütyü ami adott célra készül az mégis jobb mint ez a erre is jó meg arra is
Amúgy ma kb az egész netet megtúrtam vagy a kocsi mp3as rádió vagy a linkelt cucc szerű dolog van
A kocsi ellen szól a béna kinézet és hogy nincs normális távirányító. Szóval nem sok lehetőség maradt....
Az asszony akarna jobban zenét hallgatni ezért is kellene valami problémamentes eszköz
A garázsba nekem pc aktív 5.1 hangcucc van meg telefon mellé, oda jó is mert kicsi, mobil, nem kell mindig
Nekem van egy 2x300as erősítő mellé a hangfalak, kb úgy szól hogy az ember belét kirázza 4-5ös hangerőn(10ig van)
Olyan erősítő amin tekeredik a gomb ha a távirányítón hangosítasz-halkítasz
Mellé egy nagyon fasza eq (cd deck rádió, egész sor megvan) jobban szól a,szett mint bármi most kapható cucc 300ezer körül
Ezt nem akarom elszarni valami hoki mini média lejátszóval aminek a hangzása valahol a szar és a fos között van még a 100 ezres kategóriában is
Ami legjobban hasonlót az igényre ez: https://www.amazon.de/gp/produ...
Mivel ennek a funkcióinak fele se lenne használva ítcy gondolom nem nagy kívánság egy sima rádió ami tud usb-t fogadni.... 30 felé
AKkor te olyan vagy mint a feleségem. Vesz három akármit mert le van árazva és mennyit megspórolt vele, és ha elromlik még mindig van kettő, majd szenved a gagyival.
Én meg veszek a három árából egy jót és megfelelőt és nem szenvedek vele
Vegyél egy sima CD lejátszót, ami tudja ezeket. A szobámban van egy régi Pioneer, csak nincs rajta usb bemenet, meg számcímet se ír ki, amúgy fasza cucc.
Már megint a mókolás.....
A hangfalamba caak a mély hangszóró 50 ezer volt, nem fogok csúfoskodni mindenféle limlommal
Internetes rádiók vannal ami kb az a formátum ami nelem kellene csak sok olyan funkciója ban ami sose lenne használva(pl pont az internetes rádiója) ami miatt drága a cucc
Haver vesz ilyen kacatokat nem én, nekem 1 lego szekrényem van utána megfogadtam több ilyen szart nem veszek
Mondjuk itt is az asszony a főkolompos mert inkább csini legyen minden mint jó
Megint hoki darabot vettel.
Idő van sok, bár most költözik haver plusz már hetek óta kínlódunk a sok lapraszeret szarral de lassan vége lesz már csak 2 tárgy van amit össze kell építeni
Utána vélhetőleg több szabadidőm lesz
Amúfy a bútor gyártók-árusok kapják be....
A falra szerelhető bútoroknak nincs olyan alkatrésze amivel a falra fel lehetne tenni
Ami még akár érthető is lenne de jó lenne ha legalább a dobozon fel lenne tüntetve hogy nincs hozzá....
Pl törölközőtartó, kádparaván, páraelszívó stb van mellékelve
Még másik sw-t is tudnék feltenni rá ha érdekelne a téma van rs232 port rajta
Egy kütyü ami adott célra készül az mégis jobb mint ez a erre is jó meg arra is
Amúgy ma kb az egész netet megtúrtam vagy a kocsi mp3as rádió vagy a linkelt cucc szerű dolog van
A kocsi ellen szól a béna kinézet és hogy nincs normális távirányító. Szóval nem sok lehetőség maradt....
A garázsba nekem pc aktív 5.1 hangcucc van meg telefon mellé, oda jó is mert kicsi, mobil, nem kell mindig
Olyan erősítő amin tekeredik a gomb ha a távirányítón hangosítasz-halkítasz
Mellé egy nagyon fasza eq (cd deck rádió, egész sor megvan) jobban szól a,szett mint bármi most kapható cucc 300ezer körül
Ezt nem akarom elszarni valami hoki mini média lejátszóval aminek a hangzása valahol a szar és a fos között van még a 100 ezres kategóriában is
Ami legjobban hasonlót az igényre ez: https://www.amazon.de/gp/produ...
Mivel ennek a funkcióinak fele se lenne használva ítcy gondolom nem nagy kívánság egy sima rádió ami tud usb-t fogadni.... 30 felé
Én meg veszek a három árából egy jót és megfelelőt és nem szenvedek vele
Amúgy meg házimozi erősítő, aztán kalap-kabát (mondjuk már nem a 30 ezres kategória )
Mint írtam minden fos van itthon ami részben jó...
Ugy látom nincs ilyen kütyü, vagy csak mindenki ugyanolyan töketlen mint én, és nem talált ilyet
A hangfalamba caak a mély hangszóró 50 ezer volt, nem fogok csúfoskodni mindenféle limlommal
Internetes rádiók vannal ami kb az a formátum ami nelem kellene csak sok olyan funkciója ban ami sose lenne használva(pl pont az internetes rádiója) ami miatt drága a cucc