Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen vidim volt de eladtam foglalta a helyet.
Nekem bot fülem van semmi ritmusérzékkel. Nem is hallgatom.
Ezért mondom hogy akinek jó füle van az tuti okádna tőle, de nekem megfelel. Preludiumba tavasszal csináltattam meg a mélyközepet, nagyon érti a dolgát az angyalföldi szaki
Apám építette még talán amikor az mmgbe melózott, én ehhez kevés vagyok pedig érdekel az elektronika (is) Apám nászajándéknak választotta a két preludiumot, annak már 26 éve
A jó öreg vidi Preludiummal semmi baj nincs, de a Quad-405 minden földi reinkarnációja konkrétan szarul szól. Mérve 0,001% torzítás, de nincs igazi "tere" neki.
Azé hogy legyen itt motor itt a strandkorlátkék.
Provizore összetákoltam,nem a motor csörög (remélem ).
Még nem tuti a benzincsap,palackbol iszik kell légszűrő gyári és idézek egy klasszikust "kaotikus a srác",valszeg e helyett a 12-es mikuni helyett kéne egy 17,5-es dellorto,mert néha gondol egyet és leáll,nomeg megy a szivató úgy tud menni.a gyujtáskapcsolót is fel kell hegeszteni.
Hoki lengyel.A forte-s ugyanilyen az ára is de van hozzá tipli,síni és magától összeugrik.
Vágod a témát ügyi vagy. Kb 2ő éves lehettél mikor vettem.
Hómméd quad405, 2x50W, a két preludiumhoz pont fasza, bakelithez még illik is a régi technika, bár az audiofilek tuti sikítva futnának még a városból is énszerintem mondjuk szépen szól
Technics SA-DX850 jó nekem az öreg erőlködő tökéletesen működik és karcmentes még az összes papírja doboza is megvan.
Na de ez mekkora....ez valami mozi....belefér vagy 400ember....
Hát ja.
Egy webáruházban átlag 25ezer HUF vásárlás felett ingyen házhoz szállítják a szarokat. A szakállasember egy kibaszott szakállmosó szappant is ingyen postáz. Veszel egy ilyen szart bő 3 havi fizetésért és 990-ért küldik házhoz...
Nesze, aztán ne sírj hogy ez drága...tud mindent
http://www.hazimozibudapest.hu...
https://www.realisbutor.hu/rea...
Ez a fajta
Most hívott haver jogy a praktikerben nincs ilyen fiók sín
Azt hiszen sinán csak felcsavarozzuk a helyére, hiszen az a kis fiók úgysem jó szarra se
Csak a nők zakkantak.... nekik vejön az ilyesmi dolog, mert nem nekik kell összerakni
Mert azért azt nem fogják fel hogy egy ház összes bútorát kompletten nem kis meló összebarkácsolni....
Hoki gyártó mondom.
És nem foglalkozik vele az alkalmazott néger mi a nyugje a vevőnek.
Mert nem azért kapja a fizetést.
Itt vannak fasza megoldások pl a fogasnak a felfogatója mozog vagy 2 centit olyen kis kerek baszás besüllyesztve a bútorlapbs aztán csavarhúzóval teketve megy le-fel
Mikor a lányom lakását rendeztük be Pesten,minden bútort lapra szerelve rendeltünk,mind falra akaszt6ós és mindben ott volt a spéci excenteres magasság állítós felszerelő cucc+tipli+csavar...
Ok, de miért nincs a dobozon, vagy a boltos miért nem mondja?
Kibontás és összeszerelés után ládod hogy nincs hozzá cucc
Pl egy tipli+csavar mindig van, de amikor spécibb akasztó kell már az nemigen akad minden háznál
Plusz a tegnapi előszobafal kis fiókos részénél még sz a görgős valami se volt ami tartaná a fiókot....
Kb bukta mert hiába reklamál úgy se kap másikat a boltban mert nincs másik....
A falnak megfelelo tipli,csavar,kampo az vásárolni kell mert nem mindegy mibe szeretnéd.
A jobbak pl forte,New ad egy kb 10x50-80 as tipli-csavar kombót és lemezt a falra.
A magyarok inkább nem.
Volt olyan hogy beperelte a tulaj a gyárat mert szerinte a görgős tv asztal miatt tört össze a tv ja,és nyert.azota fix talpak vannak rajta.
Ugyanez van a rogzitonel,volt hogy a lakótelepi betonfalnak 5 cm után már karcoltuk a fürdőszoba csempejet,itongba vagy vályog a meg kell a 15-20 centis specko tipli.
Így inkább nem adnak.