Toyota is ilyen szarrágó.
Eleve nem értem miért használnak még izzókat az autó iparban.
Ezt kéne kötelezővé tenni, nem a sok értelmetlen marhaságot, ami csak a német autógyáraknak jó.
Ezekben a LED-es indexekben benne van egy 21W-os ellenállás, mert különben az index relé sem működne rendesen, szóval semmit nem spórol, de 1000 jobb fénye van.
Én is a hajamat téptem, mert a motoromban gyári LED reflektor és hátsó lámpa van, ami kurva jó, erre indexbe meg beraktak izzókat kurva sokat spórolhattak ezen.
Mennyi???!!!??? En 3 nap alatt sem eszem ennyit! Reggelire is benyomtam 2 oszibarackot, delben (mivel nem jutottam el hamarabb a kifozdebe) csak egy gyros pitara futotta, este meg 2 kis zoldalmat. Altalaban ez a menu, csak delben normal fott kajaval...
Baszki én is azt hittem szökőkút lessz a,seggemből de nem.
Pedig 15 deka szalonna meg 6-8 tojás a reggelim egy kis uborka paprika fojtással
Délben ugyanezt, utána lazítok némi főtt kajával
Minek Neked a "ledes irányjelző" Sok lett a villanyszámla?? Főleg akkor , ha a feszültségszabályzó olyan, hogy a feszültségszabályzást a terheléssel is, és a feszültségszabályzóval is szabályozzák??!
Oszt még meg is akar fosatni... Lesz nekem igy is eleg bajom
Ennek oromere, miutan ma elfogyott az afonyas-turos pite, amit tegnap sutottem, holnap linzert csinalok
A lényege ha zsírból akarsz fogyni hogy 75%zsír 20%fehérje 5%ch
Ha megvan a teev kicsil lehet lazulni de a ch akkor se lehet sokkal több
Szóval a süti csoki stb bukta meg ac
mákos nudli
Ja és az eleje elég gáz lesz. Nem zökenőmentes az agy átálása a ch-rol a ketonra. Pár hétig nem kell sok keresztrejtvényt fejteni...állítólag....
Én még 110 %-on vagyok eddig
Bejött. 110 felé lementem.tartozttam is karácsonyig. Csak az a kibaszott sok édesség ne lett volna
Nagyon tudok tömegelni, egy hónap alatt simán 6-8 kiló megvan
Most is fullra be vagyok zabálva de tömni kell a zsírt mondjuk a szalonna sokkal faszább mint a csirkemell
Meglátom milyen ez a ch mentes kaja munkatársam letolt 30at úgy hogy alig gyengült
Eleve nem értem miért használnak még izzókat az autó iparban.
Ezt kéne kötelezővé tenni, nem a sok értelmetlen marhaságot, ami csak a német autógyáraknak jó.