ja nézed az illesztést 😅
Na kb. eddig terjed a tudásod te szakértő 😅
30 éve az autóiparba mi 😅
Az, hogy hetente lefröcskölsz két sárvédőt pirosra még nem az autóipar ám(ujjával nemet mutat) 😅
a transzporter 😂 ha ki van ütve minden gyári szabályzás és agyon van csippelve mentem már 1 után 180-al de ott vége 😅
persze kilométerórán lehet látni bármiféle számokat de közel sem fedi a valóságot 🤣 Legal''bb magadat ne csapd be 😅
Úgy látom itt nem sok minden változott, mindenki utál mindenkit. 😁 Én ma kezdtem el utálni a motorosokat, a hülyegyerek a ház előtt folyamatosan oda vissza vagy 80-al egy szaros szétherélt krosszmotorral. Már úgy voltam hogy kimegyek és pofánbaszom egy féltéglával, de szerintem látta hogy mi van es elhúzott. 🙈🤣
Az "aljasságot" mindig az adott környezet definiálja és nem az egyetemes erkölcs - sajnos.
50 éve az volt az aljasság, amikor noteszbe firkálták, ki megy vasárnap templomba. Aki csinálta, nem hívta aljasságnak.
70 éve aki kidobta a házából az egykori polgárokat és leinternáltatta őket nem aljasságot követett el, hanem a nép ellenségeit büntette meg.
Minden értelmezés kérdése, ha úgy megy neki az ember.
De mi az aljasság?Nekem pl nyugodtan elmondhatták volna hogy üldözték a cigányokat zsidókat,az emberek nagyréste szerint,ez aljasság,szerintem meg csak sima napi jó cselekedet.Én sem tagadom le egyik gyerekem előtt sem hogy rühellem a cigányokat,pedig ez ugye rasszizmus és elitélendő.
Na kb. eddig terjed a tudásod te szakértő 😅
30 éve az autóiparba mi 😅
Az, hogy hetente lefröcskölsz két sárvédőt pirosra még nem az autóipar ám(ujjával nemet mutat) 😅
persze kilométerórán lehet látni bármiféle számokat de közel sem fedi a valóságot 🤣 Legal''bb magadat ne csapd be 😅
meg a yard is aki bemér
"Számodra ezek szerint az ha komcsik voltak, azt elmondták? "
50 éve az volt az aljasság, amikor noteszbe firkálták, ki megy vasárnap templomba. Aki csinálta, nem hívta aljasságnak.
70 éve aki kidobta a házából az egykori polgárokat és leinternáltatta őket nem aljasságot követett el, hanem a nép ellenségeit büntette meg.
Minden értelmezés kérdése, ha úgy megy neki az ember.