akkor lehet elengedem "eredeti csavar király " dolgot 😢 csak szeretem volna gyárira vissza állítani
De így most 9000 ft kuka ....................... nem baj egyszer élünk 😂
Sajnos a faterom tüdőrákba halt meg 76 évesen de egy cigit nem szívót el utálta bagósokat . És amikor nagy korú lettem azt mondta ha ilyen hobbira adom a fejem akkor költöztek el , azt annyit pöfékelhetek amennyit akarok . Mondjuk én se dohányomat ha csak a lakótelepi proli barátaimmal fújtuk a munkást 😂 8 évesen ...... de az elmúlt 1hét alatt 😁 és inkább vetem Jedi katonát a pénzből 😂
Zoli 😁 esetleg tudsz javítani olajleeresztő csavart is vagyis a motorba a menetet ? Vagyis hol tudok venni menet javítót ? Vagy csináltál már ilyet ?
Csak azért kérdem mert a k... csavar tolómerővel érve 13.8 mm persze én lelkesen vetem ezt a kukacos M14x1.25 menetjavítót és csak rá pár nappal egy olajleeresztő csavart azt most hogy össze próbáltam szárazon persze lötyög a csavar ugye 0.2 mm miatt 😔 speciális burgman 650ről van szó
de hol veszek 13.8 menet javítót vagy csak béna vagyok
De nem akarom elhíni hogy ne lehessen meg csinálni
Szeretem, amikor:
- a kódisok mondják, hogy pénz nem boldogít,
- amikor a dobogóról lecsúszók mondják, hogy nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos,
- a lusta szarháziak mondják, hogy én nem tehetek róla, a sorsom ellen küzdeni nem lehet,
- a közös bankszámlával rendelkezők mondják, hogy ez a bizalom alapja,
- a zsírdisznók, hogy nem tehetek róla, mert a hormonok a ludasak,
- amikor a tüdőrákosok mondják, hogy az nem a cigitől van és különben is, be van fizetve a jövedéki adó
és más, hasonló faszságokat.
:-D
És te?
amugy kilehet vele jönni csak a samponodat ne rakd a kád szélére 😂 😂 😂
meg még sok minden mást 😂 😂 😂
De így most 9000 ft kuka ....................... nem baj egyszer élünk 😂
Csak azért kérdem mert a k... csavar tolómerővel érve 13.8 mm persze én lelkesen vetem ezt a kukacos M14x1.25 menetjavítót és csak rá pár nappal egy olajleeresztő csavart azt most hogy össze próbáltam szárazon persze lötyög a csavar ugye 0.2 mm miatt 😔 speciális burgman 650ről van szó
de hol veszek 13.8 menet javítót vagy csak béna vagyok
De nem akarom elhíni hogy ne lehessen meg csinálni
Meg a munkahelyekre.
- a kódisok mondják, hogy pénz nem boldogít,
- amikor a dobogóról lecsúszók mondják, hogy nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos,
- a lusta szarháziak mondják, hogy én nem tehetek róla, a sorsom ellen küzdeni nem lehet,
- a közös bankszámlával rendelkezők mondják, hogy ez a bizalom alapja,
- a zsírdisznók, hogy nem tehetek róla, mert a hormonok a ludasak,
- amikor a tüdőrákosok mondják, hogy az nem a cigitől van és különben is, be van fizetve a jövedéki adó
és más, hasonló faszságokat.
:-D