A siesta elég biztonságos, most már lehet kapni olyan 40000ft körül zárt égésterűt is ami biztos nem gyújt fel semmit még ha beborítod papírral akkor sem. 😁
Köszi Sanyi, égő dolgot nem biztos hogy ott mernék hagyni magára mert nem vagyunk közel. Napközben még tudok fűteni, beüzemeltük a kandallót, de otthagyni nem merném azt sem. Várok inkább akkor vele tavaszig. 🙂
Fűteni egy kicsit, nálam tavaly már fagyogatott mikor a kisházat szigetelték és lesimították, az épp elkészült oldalt lefóliázták és eltámasztották a faltól ls az egyik oldalára egy pb-s hőlégfúvóval kis gázon hagyták éjszakára, eddig még nem esett le belül meg még egyszerűbb, egy kis siesta ad annyi meleget 1-esen is amennyitől nem fagy meg.
Fagyálló nincs betonba , amire azt mondják fagyásgátló ,az valójában kötésgyorsító , tehát elöbb megköt mint megfagy ! Lehet több kellett volna bele !? 🤔
én most egyenlőre befejeztem a betonozást. A kocsibejárót megcsináltuk 2 hete /28m2/ kapott rá egy -3-at és néhány helyen foltokban felfagyott a teteje(fejét fogó) Pedig nyomtam bele a fagyállót rendesen meg le is takartuk.(kezeit széttáró) Tavasszal lehet vele szórakázni a betonjavítóval(gondolkodós) Még tegnap annyit betonoztunk, hogy a térköveknek az szegélyét leraktuk de az estére húzott annyit, hogy földel be tudtam takarni annak nem lesz baja. (kezeit széttáró)
Akkor sem okos. Akármilyen méltányolandó az indoka, tudhatná, hogy mi NEM vezet eredményre. Zászlós felmosás, égetés, könyvégetés, szobordöntögetés nem tartozik a méltányolandó cselekmények közé.
És biztosan nem is vezet eredményre.
Ez Amir Hetsroni, ex-egyetemi oktató. Kivágták az Ariel Egyetemről, mert szexista, rasszista és kirekesztő dolgokat mondott - pl. hogy a feministák takarodjanak el az országból, valamint a zsidó felmenőkkel rendelkező, egyéb arab országokból Izraelbe emigráló "barlanglakó" zsidókat ne engedjék letelepedni. Voltak egyéb botrányai, pl. izraeli zászlóból készített felmosóval takarított valami felvételen - nem egy közkedvelt figura.
Nem ismerem a szexuális preferenciáit, de ez a fejbecsapás úgy terjedt el a neten, hogy egy székkel történő arculcsapástól még a szélsőséges is megbuzul.
de ha rendelsz 3db akkor már pluszban vagy
mostanában minden ilyen kacatot is rendelek, még akkor is ha postával ugyanott vagyok mint a boltban
legutóbb egérmérget rendeltem a 2 ezres postával együtt is még 3 ezret nyertem
de ha ilyen szájkaratés akkor még viccesebb a helyzet
És biztosan nem is vezet eredményre.
Nem ismerem a szexuális preferenciáit, de ez a fejbecsapás úgy terjedt el a neten, hogy egy székkel történő arculcsapástól még a szélsőséges is megbuzul.
mostanában minden ilyen kacatot is rendelek, még akkor is ha postával ugyanott vagyok mint a boltban
legutóbb egérmérget rendeltem a 2 ezres postával együtt is még 3 ezret nyertem