én tudok(meghajlós) meg lett a ryobi akksis festékszóróm(meghajlós) szerintem 5 éve nem is láttam még annak is megvolt az esélye, hogy tavaly bent égett a többi lommal, de nem(vigyorgós) Szóval van egy 4 ah-s akksim meg egy töltőm. Úgy, hogy vehetem magamnak karácsonyra a ryobis akksis kinyomópisztolyt 😅 5 év után indította a festékszórót semmi baja(gondolkodós)
mert nem jó a módszer
ezt úgy kell csinálni hogy kell keresni egy stabik felületet éles széllel, tátenni úgy azt a kütyüt hogy fele lelógjon
a felfekvő felületre egyik kézzel erősen rá kell támaszkodni, a másik felét meg egy hirtelen és nagy erejű nyomással lefelé kell hajtani 45+ fokkal
utána ki lehet dobni az egészet a picsába és védre lehet venni egy szebbet-jobbat
Mond ki nyugodtan.........nem jó. Csak kint esett jól +40°-ban motorozás közbeni megállókban hidegen, de itthon hiába próbálkoztam vele többször is akkor is szar volt. 🤮 😄
ezt úgy kell csinálni hogy kell keresni egy stabik felületet éles széllel, tátenni úgy azt a kütyüt hogy fele lelógjon
a felfekvő felületre egyik kézzel erősen rá kell támaszkodni, a másik felét meg egy hirtelen és nagy erejű nyomással lefelé kell hajtani 45+ fokkal
utána ki lehet dobni az egészet a picsába és védre lehet venni egy szebbet-jobbat
ti semminek se tudtok örülni 😂
végül kiöntögettem a lefolyóba, még egy dobozos van valahol az jó lesz puska célpontnak