Szerintem amit tudsz, kezd el kiszedegetni a cégből hogy a saját zsebedben legyen és ne a cégében mert elindultunk a lejtőn elég keményen. A levegőben érződik egy 2008 szaga.
1,2m volt a befizetni valo osszeg,egy par szamla es a berleti dij amit fizetni kell.
Mostanaban lassabban jon a lóvé.
Es most kp volt a tobb.
Ma csak bankkartyas vevo volt.
Ha szerencsem lesz csak 10% lesz a visszaeses a bazishoz kepest.Es talan picit tobb mint a 21-es.
SumUp terminált csak 1x kell megvenni. Otp sem jobb.
Az mondjuk nekem fura, hogy nincs a céges számlán annyi pénz hogy egy bútor ára miatt így megakadj. Még akkor is fura ha több, nagyösszegű vásárlás volt kp-val.
Na,basszak meg a KP-t.Mindenki.
Elektronikus penzt akarok.
A kedves vevo hozza a KP-t mer az kurvajo,szines papircetli.
Ahhoz hogy fizetni tudjam a tolem 200 km-re levo cegnek a kintlevoseget be kell vinnem a bankba.Aranyat is,de azt fogalmam sincs hogy hol veszik at.
Namindegy.
Az MBH nal van penztar,be lehetne vinni,de 5-6e forint egy befizetes,a bankkoltsegen kivul.Na fuj lölöbank szemet ceg,leadtam a szerelest naluk.
Van K und H mert a POS terminal 08-ban naluk volt a legolcsobb,igy hozzakotve a szamlat oda ment.
Koltsegcsokkentes,csak egy bank lesz,mondja is a holgy hogy ok jobbak ingyenes ket befizestes,a tobbi is olcsobb,minden fasza.
Ja,naluk nincs penztar,csak ATM befizetes,de 0-24 ben van.
Ja,eddig lett volna 3 befizetes,ebbol egynel rosz volt az ATM egynel meg tele volt megtagadta a befizetest.
Van aszodon meg veresen.
Erre majd mondja blodi hogy fizessek KP val en vagyok a hibas.
Persze,vigyem le mateszalkara meg nagykanizsara zsakban a lovet.
Nala tuti mukodik a hasitasibol feketen sufniban.
Nalam nem.
Pontos váltó dátumot nem tudok, csak azt láttam, hogy LED fényszóró, Euro 4 dob, DCT, műszerfal lett ráncfelvarrva.
Emellett 2016-ban látok egy-két cikkszámváltást a váltóban is.
Ha más nem, a LED villany segít beazonosítani.
A 19 utáni még drága az évi 3 ezer km-nyi felhasználáshoz, a 16 utáni már már-már, persze majd alaposabban kutatni kell az időpontos, vagy a év/hónap utánit.
Köszönöm.
mindenhez értek
persze előtte mindent is +10% emelni
az élet egyszerű
Elkenben te minden jobban tudsz.
Evidens.
Mar nincs olyan ceg.
Nemigen van rajta fogas.
Mostanaban lassabban jon a lóvé.
Es most kp volt a tobb.
Ma csak bankkartyas vevo volt.
Ha szerencsem lesz csak 10% lesz a visszaeses a bazishoz kepest.Es talan picit tobb mint a 21-es.
Az mondjuk nekem fura, hogy nincs a céges számlán annyi pénz hogy egy bútor ára miatt így megakadj. Még akkor is fura ha több, nagyösszegű vásárlás volt kp-val.
Amugyis masodszor lapatoltam havat,ez tobb mint az elozo ket evben osszesen.
Az idojaras is monnyon le.
Elektronikus penzt akarok.
A kedves vevo hozza a KP-t mer az kurvajo,szines papircetli.
Ahhoz hogy fizetni tudjam a tolem 200 km-re levo cegnek a kintlevoseget be kell vinnem a bankba.Aranyat is,de azt fogalmam sincs hogy hol veszik at.
Namindegy.
Az MBH nal van penztar,be lehetne vinni,de 5-6e forint egy befizetes,a bankkoltsegen kivul.Na fuj lölöbank szemet ceg,leadtam a szerelest naluk.
Van K und H mert a POS terminal 08-ban naluk volt a legolcsobb,igy hozzakotve a szamlat oda ment.
Koltsegcsokkentes,csak egy bank lesz,mondja is a holgy hogy ok jobbak ingyenes ket befizestes,a tobbi is olcsobb,minden fasza.
Ja,naluk nincs penztar,csak ATM befizetes,de 0-24 ben van.
Ja,eddig lett volna 3 befizetes,ebbol egynel rosz volt az ATM egynel meg tele volt megtagadta a befizetest.
Van aszodon meg veresen.
Erre majd mondja blodi hogy fizessek KP val en vagyok a hibas.
Persze,vigyem le mateszalkara meg nagykanizsara zsakban a lovet.
Nala tuti mukodik a hasitasibol feketen sufniban.
Nalam nem.
http://youtu.be/wqZRok8Puag
Emellett 2016-ban látok egy-két cikkszámváltást a váltóban is.
Ha más nem, a LED villany segít beazonosítani.
Köszönöm.
Kipurgalom belűle a ikarus vonyítást meg a kattogo elso futomuvet es dobom fel a hahura.
Cel egy joárasitott cb500x.