miért kell buzizni?
szerintem te nagyságrendekkel nagyobb idióta vagy mint ő
simán csak meg volt félemlítve bevette a sok szart amit napi szinten öntenek az emberre...
nem lesz temetés, elégetnek aztán sunyiban beleszórnak a csatornába
ez lesz az utolsó kibaszásom a rendszerrel nem fizetünk többszázezret hogy egy dedikált helyen legyen pár marék hamu
mert pár év és rozsdásodik
a műanyag meg csak szarul néz ki 😂
bár ha nem lennék rest akkor kiszedném lecsiszolnám gázlánggal megolvasztanám fényesre, de ez kurva sok meló lenne
Tablet.Megin pofara ejtettem.
Az elozo menet kijelzo cserevel vegzodott,kicsit meggyötörtem a kávát.
A mostani menet mar olcsobb lett,felebol kijott,es alin talatam 11e ert uj vázat,at kell az egesz hobelevackot csavarozni az uj vázba es beragasztani az uj kijelzot.
Azért mert nem jó helyről veszed.(kezeit széttáró)
Innen kell venni. (meghajlós) https://perogaz.hu/termekek/
Nekem januárba hozta a gáztervező a terveket már mondta is milyen doboz kell ami nekem jó. történetesen egy T31 EH tipusjelű doboz amit beépítettünk a a téglakerítésbe. 63 ezer forint volt postával együtt és fémből, kukucska nyílással és belső szerelvényekkel kulcsos, zárható(kezeit széttáró)
nem szeretem a temetéseket, elég bizarr dolog
a pap arról prédikál milyen kurva jól járt aki meghalt meg a létező legjobb helyen van, de én eddig még egy boldog arcot nem láttam a temetésen, szóval valami sántít a történetben
szerintem te nagyságrendekkel nagyobb idióta vagy mint ő
simán csak meg volt félemlítve bevette a sok szart amit napi szinten öntenek az emberre...