Azt nem tudom, de anno amikor az ad-vesz mérőmet hozták volna, a villanyszerelő nagyon méricskélt, hogy befér-e a jelenlegibe, mert akkor épp hetente ment fel az ára mérőszekrényeknek vagy 10%-kal.
99% hogy ezek vannak benne https://www.homewater.hu/Aquaf...
30 ezer körüli volt a betét+szűrőház+ mini csaptelep pár éve
ezek ilyen alsó polcos kivitelek de használhatóak
persze az ozmózisos+ ásványi anyagos visszaadagolós szűrők jobbak ettől
én az otthoni csapvizet iszom évente legalább 48 hetet
a maradék 2x2 hét azértbmarad ki mert ennyiszer klórozzak a rendszert és ihatatlan a víz
ha időben megtudjuk veszünk ki 5 meg 10 literes kannákba vizet, csak többnyire elúszik az információ
szomszédnak tettem fel 3 lépcsős víztisztítót, nekem annak a víznek nem tetszik az íze
jó itt helyben
bicikli nem fogyaszt benzint 😆
amúgy sz a fura hogy nálunk a helyi kisboltban olcsóbb a mizse víz mint a teszkóban
meg kb szinte minden nagyjából egy árban van semmi értelme menni a nagyobb boltokba
Majd nem , én 👨+ párom 👩+ fiam 👦+ csaja 👧+ 3 db párom húga 👨🦱 👩 👩🦰 +( és mindig vannak vendégek 👨👩👧👦 👨👩👦👦 ) sokan 🙄
Ebből ÉN vagyok a nagy Ő
Párom a kicsi ő
Többiek inkább csak i 😂 😂 😂 kis káka belek
Amolyan sáska hadnak hívom őket
Nálunk érvényes a összes közhely ha lemaradsz éhen halsz , és az a tied amit megettél . Farkastörvények, erősebb kutya b@szik . Itt lehetett edződni 😉 😂
itt vidéken semmi nincs
elméletileg ami a teszkóban meg egyéb boltokban van az nem ugyanaz amit ezek az 50 forintos flakonos visszaváltók
ezek a vonalkódot olvassák le
jövőre 900 lesz
6x50ft a betétdíj, eleinte szar lesz kifizetni, főleg hogy nem látni hogy épülnének a visszaváltó gépek, így tuti sok flakon bent ragad
na mi lett van a pennybe(csodálkozós)
Mondjuk 900-ért nem adják olcsón asszem a metróba 600 ft körül van(szemeit körbeforgató) De a pennybe is rájuk fog rohadni. 100 magyarból jó ha egy tudja meginni 😅
https://szerelveny.com/Gazszek...
https://www.homewater.hu/Aquaf...
30 ezer körüli volt a betét+szűrőház+ mini csaptelep pár éve
ezek ilyen alsó polcos kivitelek de használhatóak
persze az ozmózisos+ ásványi anyagos visszaadagolós szűrők jobbak ettől
Nekem nem kell a visszaváltónál várakozni.
a maradék 2x2 hét azértbmarad ki mert ennyiszer klórozzak a rendszert és ihatatlan a víz
ha időben megtudjuk veszünk ki 5 meg 10 literes kannákba vizet, csak többnyire elúszik az információ
szomszédnak tettem fel 3 lépcsős víztisztítót, nekem annak a víznek nem tetszik az íze
bicikli nem fogyaszt benzint 😆
amúgy sz a fura hogy nálunk a helyi kisboltban olcsóbb a mizse víz mint a teszkóban
meg kb szinte minden nagyjából egy árban van semmi értelme menni a nagyobb boltokba
Mar ra van akasztva a 01 01 mukodesi datum is.
Ebből ÉN vagyok a nagy Ő
Párom a kicsi ő
Többiek inkább csak i 😂 😂 😂 kis káka belek
Amolyan sáska hadnak hívom őket
Nálunk érvényes a összes közhely ha lemaradsz éhen halsz , és az a tied amit megettél . Farkastörvények, erősebb kutya b@szik . Itt lehetett edződni 😉 😂
elméletileg ami a teszkóban meg egyéb boltokban van az nem ugyanaz amit ezek az 50 forintos flakonos visszaváltók
ezek a vonalkódot olvassák le
6x50ft a betétdíj, eleinte szar lesz kifizetni, főleg hogy nem látni hogy épülnének a visszaváltó gépek, így tuti sok flakon bent ragad
Mondjuk 900-ért nem adják olcsón asszem a metróba 600 ft körül van(szemeit körbeforgató) De a pennybe is rájuk fog rohadni. 100 magyarból jó ha egy tudja meginni 😅