Na de hány helyen lehet kiépíteni mondjuk a teslához a 120kW-os töltőt?
Ezt mondom évek óta, még az elektromos fűtésre sincs felkészülve a hálózat, nem ám ilyen autótöltőkre, pláne nem pluszban.
Tudom, Pusztafaszomra minek, Rózsadombra meg igen, na de akkor is.
Mielőtt be nem jött a válság igazából lefelé mozdultak az árak.
A válság meg nem fog örökké tartani.
Mint mondtam én kivárom....nekem több időm van mint Zolinak a 4 oltással 😂
Tiz eve azelso life utan az lett josolva hogyha elterjednek olcso lesz,gyorsan toltheto,nagyhatotavu lett,nem lett.
Ez is olyan mint az augusztusi nagy herszoni ukran ellentamadas,mindig egy kicsit kesobb. 😂
Sokat kell még várnod... az akksi gyártása már most sem tartja a lépést a szükséglettel, és amíg így megy, csak felfelé fog mozdulni az ára - és a jövőben a kereslet sztem dinamikusabban fog nőni rá, mint a gyártó kapacitás.
robogó szerintem hamarosan lesz elérhető árban
most lesz egy pár év válságosság, utána szarásig lesz minden is olcsón, köztük villanyos robogók is
aztán ha eladnak sok robogót utána rendes motor is lesz
én már 10 évvel ezelőtt vágytam egy villanyos endúróra ami tudott volna kb 80 km hatótávot benzines árban, de nem lett....
most már lenne de az meg már nem bír el 😁
Hát ja. Nekem a szoci korszak motorjai is.megvoltak, meg a 150 le feletti elektronika nélküli motorok, ez már csak olyan majdnem langyosvíz, de még azért van bennük tűz. Ellenben mindent ki lehet kapcsolni, de szerintem ebben a szegmensben közuton már nem ajánlott. Én is le veszem alsó értékekre a vezetéstámogató rendszereket de valamennyit hagyni kell mert ez se 120 le, aztán a harmadikfokozatra állitott traction controll mellett is ivmenetben a tüzet ráadva megmozdult a hátulja.
Azt hiszik.áram oszt van az mindenhol.....