Na, pipi2...
Ember!! STRAND, ESTE,SZARNI????
Ezt a 3 szót elég ritkán hallja normális ember ugyanazon mondatban 😅
Nem egy az elképzelésünk a strandolásról... 😂
És mit csinálnak, kipakolnak a "pokróc-széfből"?
Nekem visszatérő rémálmom, hogy ellopják a kocsikulcsom... még ha a kocsit nem is viszik el, akkor is értéktelen neki, eldobja, én meg ott állok a lezárt autóm mellett, vasárnap délután, otthontól 200 km-re ☹️
Telefonomat nyúlták már le Adrián, nem volt drága modell, nem is arra mentek, mert szatyrostól felkapták és elvitték (sztem a bícsen elő se vettem) Így is elég kellemetlen szitu volt, manapság az ember fél élete a telón van.
Nem is ezzel van probléma.
De a bűnözők nem így gondolkodnak.
Felénk sajnos vannak csibészek.
A nővéreméhez is egy szervezett banda ment be.
Volt aki a kulcsra, volt aki a besurranásra, volt aki az ékszerek elpasszolására volt szakosodva.
Gondolkoztam közben hogy volt-e valami,de csak egy eset jutott eszembe.Általános iskola ,tolltartómba volt az ebédpénz,aznap nem lehetett befizetni,én meg ott felejtettem az utolsó órán,1 óra múlva mentem érte vissza már a pénz nem volt benne.De egyébként tényleg semmi.Anyám ha nincs otthon a postaládába rakja a postás a nyugdíját.Nekünk ez megszokott.
Erre írtam, hogy te és a családod felettébb szerencsés.
Itt, szerintem kevesen mondhatják el magukról, hogy még soha nem loptak el tőlük semmit.
De így kerek a világ.
most lehet elbasztam..... és a házzal együtt? de amikor mondta a 15 ezret én már nem figyeltem másra csak hogy merre van a kijárat
most 10 környéke 3 hónapra a házbiztosítás, igaz ebben kb semmi sincs egyedüli extra a kutya által okozott kár
Nem.Évekig az ajtót sem zártuk,az autót sokszor még a mai napig sem,felesleges.De ha ez szerencse kérdése,nem tudom.Nekem itt ez a természetes.vagy mikor bemegyek a boltba és tudom hogy sok lesz a cucc már eleve nem zárom be hogy ne kelljen azzal is szarakodni.
Ennyi erővel mindenhova be tudunk menni egy rúgással.
Hát azért vannak kivételek.
Vannak helyzetek a tűzoltóságnál, hogy inkább az ablakot válasszuk a behatolásra.
Könnyebb és olcsóbb a bejutás.
Ember!! STRAND, ESTE,SZARNI????
Ezt a 3 szót elég ritkán hallja normális ember ugyanazon mondatban 😅
Nem egy az elképzelésünk a strandolásról... 😂
igaz van rajta vagy 8 ezer de még így is kevés a bukó ha lopják vagy sérül
Nekem visszatérő rémálmom, hogy ellopják a kocsikulcsom... még ha a kocsit nem is viszik el, akkor is értéktelen neki, eldobja, én meg ott állok a lezárt autóm mellett, vasárnap délután, otthontól 200 km-re ☹️
Telefonomat nyúlták már le Adrián, nem volt drága modell, nem is arra mentek, mert szatyrostól felkapták és elvitték (sztem a bícsen elő se vettem) Így is elég kellemetlen szitu volt, manapság az ember fél élete a telón van.
De a bűnözők nem így gondolkodnak.
Felénk sajnos vannak csibészek.
A nővéreméhez is egy szervezett banda ment be.
Volt aki a kulcsra, volt aki a besurranásra, volt aki az ékszerek elpasszolására volt szakosodva.
Itt, szerintem kevesen mondhatják el magukról, hogy még soha nem loptak el tőlük semmit.
De így kerek a világ.
most 10 környéke 3 hónapra a házbiztosítás, igaz ebben kb semmi sincs egyedüli extra a kutya által okozott kár
De elég egy hevederzár, annak lehet nekifutni.
Csak nincs értelme mert megfájdul a karja a félkegyelműnek, aki be akar törni. 😂
Szerencsés emberek vagytok.
Hát azért vannak kivételek.
Vannak helyzetek a tűzoltóságnál, hogy inkább az ablakot válasszuk a behatolásra.
Könnyebb és olcsóbb a bejutás.