igazából mondanám, hogy fasza de ezek a mű dolgok nem tetszenek annyira(kezeit széttáró) Attól is rosszul vagyok amikor a haver mutogatja a csili vili fél millás gázgrilt(kezeit széttáró) Nekem olyan tájidegen az egész.
Most az egyik haver csinált egy fasza kemencét. Régi évszámos téglából van kirakva a külseje, belseje samottolva van, fasza kémény rárakható lemezajtó stb. Tényleg fasza és jól is néz ki. Annál a fajtánál úgy működik a dolog, mire felfűtöd a kemencét kb. 5 sört meg lehet közbe inni(meghajlós) Aztán félre tolod a parazsat és lehet sütni. Pizzát kenyeret meg bármi mást akár csülköt is.
Őszintén szólva nekem a 600 ezres vázád sem tetszik(ujjával nemet mutató) Annak a töredékéből tényleg lehet csinálni egy fasza rusztikus kemencét ami mellé szívesen leültet az ember egy baráti társaságot(kezeit széttáró)
uh. A fejlett nyugatnak számít az üzemanyag ár?
Itt a hanyatló keleten 1 dologban biztos vagyok(gondolkodós) Ha 5000 Ft-ra felmegy az üzemanyag ára literenként akkor sem fogok látni 1 db autóval kevesebbet az utakon és 1 db biciklivel sem többet ennek következtében, a magyarok azok urak 😂
Nagyon érdekes hogy sír a szád de folyamatosan szórod a pénzt mindenre. Sok pénzt. Pedig állításod szerint nagyon szar a fizud, mégis rengeteg pénzt szórsz el.
Én is hadd dicsekedjek: az elmúlt másfél hónap alatt négy darab (!!!) olyan pizzasütő árát döntöttem bele a két itthoni asztali számítógépem bővítésébe / tuningolásába (az új 125-ös robeszra gyűjtögetett összes pénzemet - arról végleg lemondtam, mert úgyis utálnám a lassúsága miatt). 😂 De megérte! 😆
Inkább csak eljátsszák, mert kb pont ugyan akkora hatalmas dugók vannak minden hétvégén mint eddig. Itt tekereg fél Európa a hegyekbe, plusz a tranzit...
Még kaptam esélyt az élettől, igyekszem élni vele. Eddig fogytam 10 kg-ot, bicajozok, futok, hegyet mászok...egyenlőre egyre erősebbnek érzem magam, nem kell még a motor. Majd 20 év múlva :-)
Amúgy az osztrák bicajpiac is hatalmasra növekedett a Corona miatt, most az üzemanyagárak is rátettek egy lapáttal. Gyakorlatilag folyamatosan sokkal nagyobb a kereslet mint a kínálat. 2021-ben 490.000 bicajt adtak el egy 9 milliós országban, átlagosan 2095 Erós áron, 45%-uk volt elektromos. A kerékpárpiac nagysága meghaladta az egy milliárd eurót!
Apropó, hogy nem villanyos? Azt olvastam valahol, hogy hollandoknál már több e biciklit adnak el, mint tekerőset... csak nem vagytok tán alacsonyabb rendűek? 😁
A Fertő tónál már voltam többx, az összes osztrák nyugger e-ktm-el megy...
Most az egyik haver csinált egy fasza kemencét. Régi évszámos téglából van kirakva a külseje, belseje samottolva van, fasza kémény rárakható lemezajtó stb. Tényleg fasza és jól is néz ki. Annál a fajtánál úgy működik a dolog, mire felfűtöd a kemencét kb. 5 sört meg lehet közbe inni(meghajlós) Aztán félre tolod a parazsat és lehet sütni. Pizzát kenyeret meg bármi mást akár csülköt is.
Őszintén szólva nekem a 600 ezres vázád sem tetszik(ujjával nemet mutató) Annak a töredékéből tényleg lehet csinálni egy fasza rusztikus kemencét ami mellé szívesen leültet az ember egy baráti társaságot(kezeit széttáró)