Jó volt a V-STROM amíg olcsó volt (4-5 évvel ezelőtt mondjuk...)
De most a legfapadosabb 650-es 3 millánál kezdődik, az ezres meg 5 millió. Öt milla egy "olcsó" Suzukiért, vaze!
Jófej gyerek lehet 😃😃
Nekem furák a dl-esek, nem egy rossz motor, nem is jó de azt hiszik hogy az a legjobb motor a világon. A kedvenc kérdésem, nem csak a dl-esektől, mindenkitől amikor kérdezik, hogy sok a baj a ktm-mel? Mondom hogy apróságok de semmi. A válasz mindig az hogy “majd lesz!”. Hát kondom haver, mentem vele 70ezret, van benne 80ezer… olyankor jön egy fura fej aztán a csend 😂 mert kiderül hogy az ő szarjában fele ennyi sincs😂
Srácok… van ilyen. A dl650 fórumról kuldozgeti cimboram, hat ennyi hülye mint ott a világon nincs… ez mar a sokadik, de volt olyan a bicikli lámpát tett fel és elmondta mekkora király, mert az a ködlámpa stb… igazi kendács szakkör ez a dl közösség 😂
a jogging meg a kantáros gatya fasza
suliban gyakorlaton kantáros gatyánk volt azt szerettem
ilyen buzi sárga volt első évben mint a kukásoknak, minden évfolyamnak más volt a szín
Pippolínónak valami megfelelési kényszere van, hogy mindenkinek válaszol ha kérdezik ha nem. Lehet még a nagyszülei is zaklatták kis korában cekcuálissan. 😂
501-es a lévisz boltban kecskeméten a 90 évek közepe fele 5 ezer volt. Volt nekem kék és fekete is(kacsintós) Aztán egyszer beruháéztam 1 mustángra. drapp színű volt. Szintén a 90-es évek közepén. 16 ezer ft volt (fejét fogó) Azzal 1 darbaig menő voltam(meghajlós) Átlag havi jövedelem lehetett akkortájt szerintem. (kezeit széttáró) lett hozzá converse tornaciő is a 3 cisillagos(fetrengős) Soha nem értettem, hogy mi a franc kerül benne 5000 ft-ba, mert pont úgy nézett ki mint egy 18 forintos tisza tornaciő 😂
501 -esem még a mai napig van (vigyorgós) Én rühellem a farmert de hát iskolába még sem mehettem mackónadrágba 😅
Mióta a sulinak vége azóta nem hordok farmert. Évente ha 15 alkalommal van rajtam sokat mondok. (kezeit széttáró) Kevés az a hely ahová melegítőbe ne mennék be(fetrengős)
Én a diszkó korszak előtt nem hordtam farmert, mindig is utáltam
Most se szeretem
80as évek végétől már a levis 501 volt a menő, már itthon is kapható volt, legalább 3x annyi volt mint más levis cucc
Mellé egy Nike póló aztán indulhatott az éjszaka
Első Nike pólóm 3 ezer volt 50 forintos napszám órabér mellett....
De most a legfapadosabb 650-es 3 millánál kezdődik, az ezres meg 5 millió. Öt milla egy "olcsó" Suzukiért, vaze!
Többet
Motorra! 😆
Nekem furák a dl-esek, nem egy rossz motor, nem is jó de azt hiszik hogy az a legjobb motor a világon. A kedvenc kérdésem, nem csak a dl-esektől, mindenkitől amikor kérdezik, hogy sok a baj a ktm-mel? Mondom hogy apróságok de semmi. A válasz mindig az hogy “majd lesz!”. Hát kondom haver, mentem vele 70ezret, van benne 80ezer… olyankor jön egy fura fej aztán a csend 😂 mert kiderül hogy az ő szarjában fele ennyi sincs😂
azóta se volt olyan kényelmes munkás kabátom
suliban gyakorlaton kantáros gatyánk volt azt szerettem
ilyen buzi sárga volt első évben mint a kukásoknak, minden évfolyamnak más volt a szín
Hát az biztos, hátrányos helyzetű volt - joggingba járatták mindenhova 😂
Mióta a sulinak vége azóta nem hordok farmert. Évente ha 15 alkalommal van rajtam sokat mondok. (kezeit széttáró) Kevés az a hely ahová melegítőbe ne mennék be(fetrengős)
Most se szeretem
80as évek végétől már a levis 501 volt a menő, már itthon is kapható volt, legalább 3x annyi volt mint más levis cucc
Mellé egy Nike póló aztán indulhatott az éjszaka
Első Nike pólóm 3 ezer volt 50 forintos napszám órabér mellett....