A bogarakat magasnyomásúvalfogom ezután is lecsapatni
Montenegrobol hoztam kamu szarvasbőrt, kegyetlenűl szívja a vizet, foltmentesen le lehet húzni vele, az istenkiraly cucc
Nem tudom melyik a jobb, olyan finom szivacs nem létezik ami a ráragadt bogárlábat magába szívja és nem karcol. Én az idomokat simán lecsapatom, 10centiről is, matricákra azért figyelek. Csapágyakhoz meg egyértelmű hogy nem nyomom, se a láncra.
3km-re van egy nekem bevált mosó, motorozás végén ha bogaras, megállok és 300forintból leveretem a bogarakat, láncot meg itthon mosok.
Teljesen jó a magasnyomású csak nem agyatlanul kell használni. Olyan mint az internet
Nekem elég 1/2L víz normális esetben a mosashoz és 2 rongy,igaz enyém mindig tiszta.
Több vizet is elszoktam hasznLni de csak a kavicsok vagy homok miatt ,ha elkapna az eső ,közbe leellenőrzöm az egész motort
Montenegrobol hoztam kamu szarvasbőrt, kegyetlenűl szívja a vizet, foltmentesen le lehet húzni vele, az istenkiraly cucc
Amúgy bogarakat vizes papír vagy rongyal szoktam áztatni mint a bukon is,azt csak letörölni
3km-re van egy nekem bevált mosó, motorozás végén ha bogaras, megállok és 300forintból leveretem a bogarakat, láncot meg itthon mosok.
Teljesen jó a magasnyomású csak nem agyatlanul kell használni. Olyan mint az internet
Több vizet is elszoktam hasznLni de csak a kavicsok vagy homok miatt ,ha elkapna az eső ,közbe leellenőrzöm az egész motort