Köszönjük szépen! Dobócsokor külön volt azt már szombaton elkapta egy kishölgy, a fotózás hétfőn volt.
Mi holnap indulunk 4 napos, előnászútnak hívott motoros túrára a sasfészekhez és környékére.
Majd dobok fel képeket.
Mindig van valami de én már sem szidkozni sem dicsekedni nem akarok
De az angyal megint hozott csomagot.
Nem az az érdekes hogy nadrág van benne hanem hogy padovai motorboltban a nadrág 50€ val drágább mint a saját weboldalakon ,boltban az asszonyka még lebeszelt de a számítógép előtt már nem tudott
És mielőtt valaki kérdezne ingyen posta hétfőn rendeltem pénteken megkaptam és wheelup.it a bolt neve
Üdv mindenkinek!
Az elmúlt időszakban elég inaktív voltam mivel múlt szombaton nősültem és sok volt a teendő.
Ahogy látom nem pörgött a fórum, de ha jó mindenkinek a vasa akkor miről is lehetne mindig dumálni
Na visszatérve szeretnék veletek pár fotót megosztani, mert sikerült egy kis motor témát belecsempészni a nagy napunkba ha már mindketten motorozunk
A fotózásra csak a Triumphot vittük, mert ez volt könnyen megoldható és a színe is jól passzolt hozzánk.
Fogadjátok tőlünk szeretettel! Erika & Gábor
Denso üzemanyag pumpához van néhány szűrőbetétem, ha érdekel valakit privát üzenetben tud érdeklődni. Úgy tudom minden Streethez, Speedhez, és Daytonához is jó. Denso 2400735 számú szivattyúba csak ez a jó. De ha jól emlékszem Yamaha R1 R6-hoz is jó. A csatlakozó cső átmérője 11mm.
2000Ft/darab
Inkább valami mást nézzetek meg.Komolyan mondom.
Mi holnap indulunk 4 napos, előnászútnak hívott motoros túrára a sasfészekhez és környékére.
Majd dobok fel képeket.
Innen magyarból?
De az angyal megint hozott csomagot.
Nem az az érdekes hogy nadrág van benne hanem hogy padovai motorboltban a nadrág 50€ val drágább mint a saját weboldalakon ,boltban az asszonyka még lebeszelt de a számítógép előtt már nem tudott
És mielőtt valaki kérdezne ingyen posta hétfőn rendeltem pénteken megkaptam és wheelup.it a bolt neve
Ausztria,Schladming után egy kicsivel.KB 130-140 Km-re nyugatra a hegyekben.
És ki kapta el a virágcsokrot ?
Hoembert gyurtál????
Merre jársz
Nem porog a topik de en azert császkálok öregesen ide-oda.
Az elmúlt időszakban elég inaktív voltam mivel múlt szombaton nősültem és sok volt a teendő.
Ahogy látom nem pörgött a fórum, de ha jó mindenkinek a vasa akkor miről is lehetne mindig dumálni
Na visszatérve szeretnék veletek pár fotót megosztani, mert sikerült egy kis motor témát belecsempészni a nagy napunkba ha már mindketten motorozunk
A fotózásra csak a Triumphot vittük, mert ez volt könnyen megoldható és a színe is jól passzolt hozzánk.
Fogadjátok tőlünk szeretettel! Erika & Gábor
2000Ft/darab
https://www.rideapart.com/arti...