Kiderül
amúgy meg kinek hiányzik ? Pár újságíró teszteli , lemegy mint csoda 3 nap alatt azt eladásban kb 0,01% lesz a triumph palettáján,
Azt másik fele azért ocsmarolja hogy nem 1000
Az RS-ből gyakorlatilag egy fejidomtartó és egy idomkészlet ami hibádzik oszt annyi.
Mivel az egész cucc a 16-os daytona alap,csak a naked kiegészítők változtak meg a köbcenti.
Nagyon kevés befektetés kell a gyárnak.Másik kábelköteg a lámpáknál és a kijelző köré másik idombetét.
A GP reklámértékét nem fogják kihagyni...............szerintem.
Aha, szóval szerinted a 90-es években a Toyota még nem volt elérhető Európában?! Mesélj még kérlek!
Meg alapból te egy motorgyártóval jössz példával, aki nem gyárt autókat. Én pedig egy motorgyártóval jövök, aki nem gyárt sportmotorokat. Igazad van tényleg egy a kettő!
Megint tévedsz! Mert van V8-as Toyota! Ha pedig a beszállítón akadtál fel, akkor fussunk neki újra. Szóval akkor a Brembo, SC Project, Rizoma, Dunlop, Michelin utcára nem készít verseny cuccokat, csak a GP-re?! Mesélj még! De ha ezek a beszállítók csak túra cuccokat gyártanak, akkor nem szóltam.
Hát pl de ez sokat nem mond el azon kívül, hogy ellenőrizd a vezetékeket és csatikat aztán ha minden ok de mégse jelez vidd szervizbe
Próbalámpával vagy multiméterrel simán ellenőrizhető a szintjelző.
amúgy meg kinek hiányzik ? Pár újságíró teszteli , lemegy mint csoda 3 nap alatt azt eladásban kb 0,01% lesz a triumph palettáján,
Azt másik fele azért ocsmarolja hogy nem 1000
Mivel az egész cucc a 16-os daytona alap,csak a naked kiegészítők változtak meg a köbcenti.
Nagyon kevés befektetés kell a gyárnak.Másik kábelköteg a lámpáknál és a kijelző köré másik idombetét.
A GP reklámértékét nem fogják kihagyni...............szerintem.
Meg alapból te egy motorgyártóval jössz példával, aki nem gyárt autókat. Én pedig egy motorgyártóval jövök, aki nem gyárt sportmotorokat. Igazad van tényleg egy a kettő!
http://www.allf1.info/engines/yamaha.php
Venni szeretnék egy 675-ös Daytonát, mire figyeljek? Típushiba?
Próbalámpával vagy multiméterrel simán ellenőrizhető a szintjelző.