Ez nem benzinkút, hogy átfolyást mérjen 4 szál kábel megy a tankra amiből 2 az AC tápellátása a másik 2 pedig a szegénységjelzőé. Semmi összefüggés a 2 között. Ha nem világít a szintjelző led akkor vagy nézzétek meg újra a led polaritását vagy nem jó a tankban a jelző ami az első generációs 1050-nél nem is ritka.
A pillanatnyi fogyasztásmérő meg hülye lenne álló helybe bármit is mutatni, mondjuk ha tudna mutatni tuti végtelent jelezne, mert szerencsétlen honnan tudná hogy most az egész tank benyát ott a garázsba akarok elpöfékelni vagy majd ki is viszed Az ECU pontosan tudja mennyi anyagot kap a motor és majd ha lesz bármekkora sebességed is akkor majd kiszámolja és kiírja, ezen ne töprengj. A szintjelzőt én meg előbb a tankon tesztelném mielőtt újból szétkapnám a műszerfalat.
Az a furcsa az egészben hogy a min. benzinjelzőm se világít. Vajon az ac pumpánál méri a fogyasztást? Kíváncsi vagyok van e összefüggés a 2 dolog között. Most cseréltük ki a min benzinszint ledet, este próbálom
Helló. Ha van valakinek gyakorlata a tuneecu program használatában, az legyen kedves jelezze felém. Kábelt tegnap megrendeltem ebayről, amíg megérkezik, addig is lenne pár kérdésem. Pacsi
Hat gondolom ahova csak szeretnéd, de a kép azért kemény illusztráció mert a lámpatartó konzolba így tuti nem lehet mert ez a műanyagból készült valami sose tartja meg a lámpát. Max úgy lehetséges ha ennek a szárán M5-ös menet lenne és a gyári általában M8 lámpacsavart átfúrni és úgy, de akkora csavarba meg nem férne el a 2 kábel...
A pillanatnyi fogyasztásmérő meg hülye lenne álló helybe bármit is mutatni, mondjuk ha tudna mutatni tuti végtelent jelezne, mert szerencsétlen honnan tudná hogy most az egész tank benyát ott a garázsba akarok elpöfékelni vagy majd ki is viszed Az ECU pontosan tudja mennyi anyagot kap a motor és majd ha lesz bármekkora sebességed is akkor majd kiszámolja és kiírja, ezen ne töprengj. A szintjelzőt én meg előbb a tankon tesztelném mielőtt újból szétkapnám a műszerfalat.
De lehet tévedek.
Óra,pill fogy,középső fogy,napikm, menetidő, közép seb,maxseb
igaz nekem nem gyári hanemrizoma rendszamtarto van fent, igaz nem én vettem
Mindegy ahol van hely?