Szedd le a takarókat,a hűtőben a meneteknél bele lesz nyomódva,ezzel a váz és a takarók hézaga csökken,nem látványos,én kihézagoltam két alátéttel.De idegesített.
Zoli a hűtőnek semmi baja. Itt a jelen állapotában a vas. A hűtőtakaró alsó részén van minimális horzsolás amit a képen is látni, meg a blokk sérülése is csak annyi ahol fehér mert már volt javítva előttem is.
Semmi fényezett dolog nem kapott. A kormányvég kicsit megkopott, fékkarból csak letört egy db, tükör csak karcolódott, hűtőtakarón kb körömnyi karc de nem fényezett van most fent és megvan a gyári fehér is,fékpedál behajlott picit meg a blokkon a tipikus vezérműlánc burkolaton lett horzsolás, ja meg az index kiugrott de azt csak vissza kellett dugnom
Fékpedál már egyszer volt kigörbítve így nem kockáztatnám meg mert szerintem már törne, téliesítésig meg ugyanúgy üzemképes a vas.
Jó lenne egy pályagép csak 2 motort meg nem tudnék fent tartani, évi 2 pályanap meg ha csak ennyi baki történik is belefér.
Hát sajna már nagyon a szezon végén járunk. Most jön az írogatás a téli elvonás miatt. Én már túl vagyok a szezonzárós guruláson és le is tettem a gépet, sajnos szó szerint
Sokra nem mentem vele hogy nézem a MotoGP-t, csak annyi lett belőle hogy nem engedtem el a gépet amíg meg nem állt. Szerencsére jól megúszta, csak a fékkarok kaptak meg a kipu.
Azért ha valakinek van 675-öshöz első fékkarja és hátsó fékpedálja azzal szívesen üzletelek
http://youtu.be/qMa5xwbwb8w
Fékpedál már egyszer volt kigörbítve így nem kockáztatnám meg mert szerintem már törne, téliesítésig meg ugyanúgy üzemképes a vas.
Jó lenne egy pályagép csak 2 motort meg nem tudnék fent tartani, évi 2 pályanap meg ha csak ennyi baki történik is belefér.
Sokra nem mentem vele hogy nézem a MotoGP-t, csak annyi lett belőle hogy nem engedtem el a gépet amíg meg nem állt. Szerencsére jól megúszta, csak a fékkarok kaptak meg a kipu.
Azért ha valakinek van 675-öshöz első fékkarja és hátsó fékpedálja azzal szívesen üzletelek
Reggel már hűvös van.