Szerintem nincs meg a Szotyi tempója, de csak így elméleti síkon mondom ezt. Viszont Szotyi is azt mondta hogy ha kezd tempózni akkor a feje egyszercsak a markolat mellé kerül na de nem is azonos a két motor, egy sportmotoron ez a testtartás elég egyszerű de egy széles kormányos motoron vagy pláne egy versysen már nem annyira. Na mindegy, a lényeg hogy célszerű behúzni a testsúly ívbelső oldalra, nem kell a seggedet lerakd az ülésről mert nehéz visszamászni
Értemén hogy jó cképeket kéne csinálni meg ismeri a helyet mint a tenyerét,és élvezi is meg minden.De könyörgöm olyan terpeszt kell csinálni hogy elmehetne egyiptomi falrajznak.
Tök tudja hogy tud korrigálni ha valami nem adja ki.
Utcán szotyit látva nem tudom hogy kell e ilyen kanyarsebesség vagy meg e van egyáltalán ugyanaz amit szotyi lazán hoz.
Köridők, kanyarsebességek mennyit javultak? Talán a Rossi nyilatkozta, hogy stílust kellett váltson ha tartani akarja a tempót.
Szerinted melyik a biztonságosabb ugyanabban a kanyarban ugyanannál a tempónál?!
Az az igazság hogy tudom hogy úgy ülök rajt mint öregapám, de nem érzek rá a testtartásra. Aztán a pályamotoros haverok meg azt mondták ha így jól érzem magam a motoron abba a 2 napba amit pályázok egy évben akkor menjek így
A gumiba meg természetesen csak bízni lehet, anélkül meg ha nincs meg az érzet ennyit se mernék dőlni. Ruha jól teljesített, 150e ft volt 2 éve szóval nem egy felső kategóriás, de azóta semmi baja nem volt. Most picit lehorzsolt de se szakadás se semmi. Protektor meg maradt a helyén és szépen védte a karom. Elestem, felkeltem aztán még 2x 20 percre felmentem
Sziasztok!
Ha már a fékkarról volt szó, nincs valakinek egy kuplung karja? :D Sikerült lefeküdni tegnap egy kicsit a motorral és letört a vége. Street Triple 675 (2009)
had be kelljen magyarázzam miért kell a testsúlyt áthelyezni ívbelső oldalra... a marquezék nem csak azért csinálják hogy vagány képek készüljenek róluk. Minél jobban behúzod a testsúlyod, annál kevésbé dől a motor ugyanannál a kanyarsebessègnél, nagyobb kázt adhatsz vagy ha az eleje indulna meg, könnyebben beleállítasz a motorba.
Néztem már a képeidet, nagyon bízhatsz a gumiban ezzel a testtartással
Olcsón megúsztad az a lènyeg
Ruha hogy bírta? Ilyen márka a cordura szettem és tökéletesen meg vagyok elègedve vele annak ellenére hogy az is meg a bőr ruhájuk is nagyon kedvező áron vannak
Hát először én is azt hittem de amúgy az eleje ment el egy szűk visszafordítóba, valszeg elmelegedett már mert előtte levő 2 körbe eléggé összetorlódtunk a pályán és kicsit jobban hajszoltam hogy mielőbb átlépjek rajtuk. Videón visszanéztem olyan 45-50 körül mentem abba a kanyarba ezért szerencsére hamar megálltam és hogy a kormány úgy állt ahogy a képen is van, így az megtartotta a motort és nem ért le se a tank meg nagyon semmi. A 3-1-be kipu meg a hátulját védte szóval mázlim volt, sajna emiatt kicsit karcos lett de télen megpróbálom megcsináltatni valami kipufogóssal.
Nekem jó annyiba ha neked is Privátba írok a részletek miatt.
Zoli majd meglesem, mert úgyis téli takarításkor kicsit szét szoktam kapni a gépet, hogy mindenhol jól kitakaríthassam. Idén már nem nagyon tervezek gurulást mert hűvös van nekem már azért nem nagyon foglalkoztam vele.
Már ha nem vagyok lusta.
Tök tudja hogy tud korrigálni ha valami nem adja ki.
Utcán szotyit látva nem tudom hogy kell e ilyen kanyarsebesség vagy meg e van egyáltalán ugyanaz amit szotyi lazán hoz.
Olyan képeket látok galeriben hogy aszittem leesik.
Szerinted melyik a biztonságosabb ugyanabban a kanyarban ugyanannál a tempónál?!
Akkor ezt magyarázd meg!
A gumiba meg természetesen csak bízni lehet, anélkül meg ha nincs meg az érzet ennyit se mernék dőlni. Ruha jól teljesített, 150e ft volt 2 éve szóval nem egy felső kategóriás, de azóta semmi baja nem volt. Most picit lehorzsolt de se szakadás se semmi. Protektor meg maradt a helyén és szépen védte a karom. Elestem, felkeltem aztán még 2x 20 percre felmentem
Ha már a fékkarról volt szó, nincs valakinek egy kuplung karja? :D Sikerült lefeküdni tegnap egy kicsit a motorral és letört a vége. Street Triple 675 (2009)
Köszi előre is!
Olcsón megúsztad az a lènyeg
Ruha hogy bírta? Ilyen márka a cordura szettem és tökéletesen meg vagyok elègedve vele annak ellenére hogy az is meg a bőr ruhájuk is nagyon kedvező áron vannak
Zoli majd meglesem, mert úgyis téli takarításkor kicsit szét szoktam kapni a gépet, hogy mindenhol jól kitakaríthassam. Idén már nem nagyon tervezek gurulást mert hűvös van nekem már azért nem nagyon foglalkoztam vele.