2014 ben felrakott 2008 as ZX10r most ugyanannyiba kerül 3 évre rá.... 2008-2009-es 1000cm3 motorok 2.000.000 az átlag indulóár. Csodálkozni én sem csodálkozom annyira.... :( Küldöldön van 1-2 kint élő barátom. Az sem kizárt hogy kerestetek velük valamit. PL RN22 R1 Yamaha ottkint sokkal olcsóbb
Mondjuk nemigen látom a spórolást azzal hogy egy rendszámos motor lesz pályára és utcára.
Gumit meg kell venni mindtkét célra.Ha a modern utcait dobod el az tuti fájni fog.
És ha egy gép van mindenre nem úgy megy az ember.Vagyis kevés az aki egy pályanapon az utcai gépével mindenmindegy alapon vágtat.
A vegyél egy 600-ast pályára sztori megvolt :) K2 600 at úgy dobtam el Euroringen hogy elszálltam mint a győzelmizászló. 2 motor fenntartása úgy hogy mind a kettő mindenből a legjobbat kapja nekem nem megy :( Valahol kompromisszumot kell kötni. Vagy az utcai nem kap meg minden jót vagy a pályagép. Pályagumi szettet vásárolni pl még 1 motorra ugye mindenkinek megterheli a pénztárcáját. Érdekes módon miután eladtam és nagy nehezen felmerészkedtem a Triplával megint pályanapra olyan faszán ment ahogy a gixxer soha. És a Zolinak is kicsit igaza van :) A társaságomban sok az ezres. Nagyon sok.... Csapatásban partner ugye a Tripla de az erőfölény nagyon érződik :)
szerintem vagyel csak palyara 1 jo 600as gepet.nista biztositas stb.de ha az utcait eldobod akor semmid nem marad,se palyara se utcara.en is azt akartam anno csinalni volt is nallam sopronban 1 palyamotor cbr600as de a srac nem akarta felvenni a telefont.senkit nem hivok 5x hogy hadd fizessek.
a masik hogy a 600as a palyakra boven eleg oda nem kell 1000es.
de ha igazan palyazni akarsz ahol nem extrem a költseg ,nem kell 1 hetvegere 1 szett gumi,70-90eft a hungaroring sem olcso,akkor vegyel ilyet.
es a sumo hatalmas buli,garantalom 10 perc alatt jobban leizzadsz mint 2ora sportmotorral
Aham,a teljes paletta ami fenn van beragadt.honapik óta.
Nálam eddig kósza érdeklődő sincs,mióta lejjebb vittem legalább megnéztem a hirdetést.
Azonkívül az ezres sport tulajok tuti tulekednek egy ritka európai közepes csupaszert.
HaHu-n is fent van :) Igen 1000-es kategória a cél mivel szeretnék jobban ráállni a pályamotorozásra. 2 motort fenttartani nem tudok így 1-el kell mindent megoldani :) Volt fent egy 2011 Daytona nagyon jó áron de azt elvitték így jött az 1000 ötlete :D
Gumit meg kell venni mindtkét célra.Ha a modern utcait dobod el az tuti fájni fog.
És ha egy gép van mindenre nem úgy megy az ember.Vagyis kevés az aki egy pályanapon az utcai gépével mindenmindegy alapon vágtat.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_street_triple-11757658
Már van egy F3-as 600-asom.Még molyolok a szezonban utcán utána valahogy pályásítom.Már ha addig nem nyírom ki.
de ha a geped eldobod akkor csak a bringa marad vagy a futas de en ilyet vennek
https://www.kepesmotor.hu/yama...
a masik hogy a 600as a palyakra boven eleg oda nem kell 1000es.
de ha igazan palyazni akarsz ahol nem extrem a költseg ,nem kell 1 hetvegere 1 szett gumi,70-90eft a hungaroring sem olcso,akkor vegyel ilyet.
es a sumo hatalmas buli,garantalom 10 perc alatt jobban leizzadsz mint 2ora sportmotorral
Nálam eddig kósza érdeklődő sincs,mióta lejjebb vittem legalább megnéztem a hirdetést.
Azonkívül az ezres sport tulajok tuti tulekednek egy ritka európai közepes csupaszert.