Az enyém 2007-es de -4.6%-on van azt hiszem és nekem ott pontos már gps-hez képest.
Az enyémen annyit csináltam hogy megkapta az új Street térképét az enyémre konvertálva meg a lambdaszonda ment a levesbe mert amúgy is besz*rt :D A mérnökök nem hülyék, ahogy megy az idő csak optimalizálgatják a motort. Ez a térképeken nagyon látszik... Most kisebbek az üzemanyag mennyiségeim mint gyárilag csak a gyújtástérkép sokkal másabb és jóval jobb is a motor :)
Ago mennyiért csinálta a beállítást?
Nekem a Street-et Ago beallitotta fekpadon, eg es fold a kulonbseg. Szerintem nem eri meg a power commander az arat, ha azt nezed, hogy tuneboy-ban ki lehet iktatni a lambda szondat es a SAI-t is. (Elvileg TuneECU is tudja). Valamennyivel tobbet is fog enni, de szerintem a gyari terkeppel a 7 liter tenyleg sok. Nem vagyok nagy szakember de lehet megerne majd telen jobban atnezetni (gyertyak szelephezag stb...).
Zsupek: nekem a 2009-es Street-en kb -6.5% a pontos.
Jah csak pl volt 2006-os Suzukim ami a gyári gumimérettel 100-nál már 15-öt csalt... Azért nem mindegy hogy míg a Suzuki kb 15%-ot csal addig a Triumph vagy Honda csak 5%-ot. Mondjuk valahogy legalább papíron hozni kell a végsebesség adatokat a konkurenciával szemben :D
A sebbeségekkel kapcsolatban annyit hogy még a Triumph is csal valamennyit gyárilag szóval vagy ne is foglalkozzatok mennyit ír vagy a Tuneecuba a speed adjust-ot állítsátok olyan -4.5-re Street esetén és -4.7-re Speed esetén. -5-nél már 100km/h-nál kb 1-el kevesebbet mutatna mint ami a valóság. A -4.5-öt ajánlom mindenkinek az elég valóságos :D :D
Szia. Itt van a szomszédomban a vízműtelepen de semmit nem halottam még róla pedig szerelő vagyok én is. Megkérdem holnap kollégákat mert mintha az egyik beszélt volna róla.
Passz igazából táblázat szerint majd nem ugyanaz a -1 vagy a +2 a lánc remélem enged annyit még nem vizsgálgattam annyira. Megnéztem 18 - 42 a fogak száma.
A fogyasztással nincs bajom csak mi alföldi hülyék szoktunk 200 felett is menni a sok semmirekellő egyenesben.
Rákötöttük ma autós gépre, olvasta. Egyetlen hiba amit írtam is benzinszint érzékelő jeladó vezeték szakadás.
Az is lehetséges amúgy hogy a 6. fokozatba az ECU is visszavesz mint a Suzukiknál... Erre vannak a környezetvédelmi kiiktatók de az nálunk nem játszik mert gyári a fokozatkijelző és ugye ott b*ssza át az ECU-t. Én esélyt se adok ezeknek a dolgoknak mert 6-ba sose húzom ha racing van :D
48700 magyar penzert.