Helló !
Megneztem őket , de nincsenek megégve se vetemedve - lehet hogy a kopó felület anyaga szar.Visszaraktam az eredeti AJP kuplung munkahengert és lelégtelenítettem új olajjal , most kicsit jobb lett , de még mindíg nem az igazi. És hát lassan kellene menni mászkára.
Sziasztok!
Andris főleg tőled kérdezném , de mindenkitől , akinek van Tm - es tapasztalata. A Te motorodon milyen a hidrós kuplung? Én már jó ideje bajlódom vele és nem tudom megcsinálni , hogy jól érezhető és adagolható legyen. Egy ponton fog és nem lehet csúsztatni se belekuplungolni ; vagy fog vagy nem . Nagyon rossz vele elindulni lejtőn felfelé , és fárasztó is . Olyan mint egy ON/OFF kapcsoló.
Nem, valtoztak a tervek... Megkerem ebben az evben az Ir allampolgarsagot, mert azzal konnyebb letelepedni es megyunk Ausztraliaba vagy Kanadaba... De inkabb a kenguruk foldje, ott melegebb van..
Jut eszembe: amit anno említettél hogy ha esetleg költöztök csigaevőékhez és már nem az almából fogod kiharapni a falatot...na szóval olyasmi meló ügyében esetleg van valami fejlemény?
Szia!
Mindenkeppen, bar ezeket nalunk 150-180.000 Ft-ert adjak.
Jo kis gepek, de nezd at rendesen, mert a 25-osoket hamar szetkuldik ( dugo,henger,stb)
Egyebkent jol fel vannak szerelve!
Ez ugyanaz a sztori, mikor 2 helikopterrel mentek, az egyik tévedésből a kerítésen kívül szállt le, a másik bent az udvaron beleakadt a vezetékekbe, felborult és kigyulladt? Majd a kintiek 20 perc alatt valahogy bejutottak segíteni a többieknek, ezalatt az alagútrendszeren a röhögéstől félholt Ladenék elpakolták a kincsek felét? Mert én ezt a vátozatot olvastam.
Ja de az még sajna odébb van.
Megneztem őket , de nincsenek megégve se vetemedve - lehet hogy a kopó felület anyaga szar.Visszaraktam az eredeti AJP kuplung munkahengert és lelégtelenítettem új olajjal , most kicsit jobb lett , de még mindíg nem az igazi. És hát lassan kellene menni mászkára.
Én A-Z ig szét szedtem ,és amit kellet kicseréltem a Gas Gas on. Várom a jó idöt
Andris főleg tőled kérdezném , de mindenkitől , akinek van Tm - es tapasztalata. A Te motorodon milyen a hidrós kuplung? Én már jó ideje bajlódom vele és nem tudom megcsinálni , hogy jól érezhető és adagolható legyen. Egy ponton fog és nem lehet csúsztatni se belekuplungolni ; vagy fog vagy nem . Nagyon rossz vele elindulni lejtőn felfelé , és fárasztó is . Olyan mint egy ON/OFF kapcsoló.
Persze, a nevem alapjan megtalalsz a facebook-on is, szivesen meselek!
Nagyon ravasz!
Nekem 2 is volt, a 300-ast most atam el, a 250f-et meg most rakom rendbe..
Mivel europa szerte nem nagyon ismert tipus ( mondjuk en imadom oket), nagyon olcson hozzajuk lehet jutni, viszont eladni nagyon nehez...
Mindenkeppen, bar ezeket nalunk 150-180.000 Ft-ert adjak.
Jo kis gepek, de nezd at rendesen, mert a 25-osoket hamar szetkuldik ( dugo,henger,stb)
Egyebkent jol fel vannak szerelve!