sziasztok . van egy komplett tm hátsókerekem excel felnis ! talon agyal ! lánckerékel féktárcsával ha valakit érdekelne! viszont csere is érdekelne yz 250. 2002évjáratu hátsókerékre.
Szia!
Bocsi hogy ilyen későn reagáltam(ritkán nézek be),de remélem tudok valamennyit segíteni.
Nekem ugyan nem 250-esem van,de valamelyest körbejártam a témát,mert tervbe volt véve hogy megveszem azt ami neked is van most.
A 250-es mx modelljük ha jól rémlik 92 körül jelent meg,a tervezőgárda pedig kislányos zavarában,inkább egy nagyon bevált motorblokkot vett alapul a saját a gépükhöz,az akkori CR 250-ét,tehát ebből a szempontból nem lőttél mellé. Viszont nem egyezik meg 100%-ban a kettő.
Én azt mondom hasonlítsd össze a gyári dugóméreteket,ha van rá módod,lehet hogy passzolni fognak. Mivel elvileg a 250-es a 90-es években végig különösebb motorikus változtatás nélkül volt gyártva.
Sziasztok
Kettő kérdéssel fordulnék hozzátok mert nem találok leírást a problémámra. Tm 1991 125-ről lenne szó.Az egyik kérdésem, hogy mennyi olaj kell a váltóba mert pár deci után megjelenik az ellenőrző lyuknál. De nagyon keveslem a mennyiséget amit be vesz.A másik kérdésem az lenne, hogy milyen gyertya kell bele.
Mivel a power röpsulyos módon működik igy variálni ha tudsz is max a golyók sulyával tudnál, de ugyanolyan átmérőben nem tudom miből tennél bele könnyebbet ami nem kopik! Szerintem szokj hozzá! 7-8000 fordulatra szokták állitani gyárilag. Esetleg nézd meg a henger oldalánál ahol a pálca feljön a hajtástól az szokott menetes lenni, de azon nem tudom mit állitasz, szerintem semmit!
Hy
Egy 1998-as TM 125 tulaja lettem,tudtok segíteni abban,hogy variálható-e a power nyitás.Nagyon későn nyit (nekem),szeretném vagy 2000-el lejjebb tenni a nyitáshatárt.
Hali. Lenne egy olyan kérdésem hogy tm 250 kétütemű a motorom és azt olvastam, hogy a 95-96-os honda cr 250 dugattyú jó bele! Igaz lehet ez? Hátha valaki tudja!
Hali srácok! Volna egy olyan kérdésem, hogy van egy Tm racing 250 cross gépem és mikor mentem vele tökéletesen működött aztán szét lett szedve darabjaira, mert rendbe szeretném rakni. A blokkról csak a henger lett lehuzva, hogy tudjam hányadán állnak a dolgok, kapott uj szimeringeket és uj hajtóműolajat. Most már össze van rakva és a váltókart csak 1-be és üresbe tudom huzni, felfelé 2-be már nem akad be, hiába forgattam meg a tengelyeket. Kérdésem az lenne, hogy ez normális e igy terheletlenül, vagy létezik az hogy elromlott? Mégegyszer irom, hogy előtte mind az 5 fokozat tökéletes volt és nem lett hozzányulva!
Mikor szarajevoban voltunk a sereggel, osszeraktak minket egy rogtonzott bazison (Mostar-i repter volt atalakitva) az amcsikkal, nemetekkel, spanyolokkal - meg a francia regularisokkal.
Volt ott egy francia katona csaj, nagyon buszke, nagyon kemeny, nagyon nagy pofaju...hogy a nok ugyanolyan kemenyek, jobban is birjak, stb...miert is ne?
Aztan 2 nap mulva behoztak a tereprol, nem birt labra allni, akkora menstruacios gorcsi voltak...
Bocsi hogy ilyen későn reagáltam(ritkán nézek be),de remélem tudok valamennyit segíteni.
Nekem ugyan nem 250-esem van,de valamelyest körbejártam a témát,mert tervbe volt véve hogy megveszem azt ami neked is van most.
A 250-es mx modelljük ha jól rémlik 92 körül jelent meg,a tervezőgárda pedig kislányos zavarában,inkább egy nagyon bevált motorblokkot vett alapul a saját a gépükhöz,az akkori CR 250-ét,tehát ebből a szempontból nem lőttél mellé. Viszont nem egyezik meg 100%-ban a kettő.
Én azt mondom hasonlítsd össze a gyári dugóméreteket,ha van rá módod,lehet hogy passzolni fognak. Mivel elvileg a 250-es a 90-es években végig különösebb motorikus változtatás nélkül volt gyártva.
Kettő kérdéssel fordulnék hozzátok mert nem találok leírást a problémámra. Tm 1991 125-ről lenne szó.Az egyik kérdésem, hogy mennyi olaj kell a váltóba mert pár deci után megjelenik az ellenőrző lyuknál. De nagyon keveslem a mennyiséget amit be vesz.A másik kérdésem az lenne, hogy milyen gyertya kell bele.
Egy 1998-as TM 125 tulaja lettem,tudtok segíteni abban,hogy variálható-e a power nyitás.Nagyon későn nyit (nekem),szeretném vagy 2000-el lejjebb tenni a nyitáshatárt.
Én mondjuk pont nem
Volt ott egy francia katona csaj, nagyon buszke, nagyon kemeny, nagyon nagy pofaju...hogy a nok ugyanolyan kemenyek, jobban is birjak, stb...miert is ne?
Aztan 2 nap mulva behoztak a tereprol, nem birt labra allni, akkora menstruacios gorcsi voltak...
No comment...