Helló Sziasztok segítségre lenne szükségem van egy Tm mx 125 és kuplung lamellákat kellet benne cserélnem meg is vettem a fémet meg a parafákat is csakhogy összerakáskor nem nagyon férnek bele a kuplungkosárba ilyenkor mit kellene csinálni ? a tolórúd a másik oldalon ezáltal nagyon bentebb ment és a munkahenger nem éri el a rudat erőre is kösz !
Sziasztok. Rég jártam erre. Pár nap és kész a komplett blokk felújítás. Andris nem tudod véletlenül mennyi olaj kell egy fordított Paioli villába és milyen viszkozitású?
Mi ez a postas kartartas?
Ha akarod, nemsokara mehetunk egy jot: akitol vettem a KTM-et, a Piliscsevi motokrossz palya uzemeltetoje.. .. Meghivott motorozni.
Sziasztok!
Haladok a motor felújításával, most értem az elejéhez, teleszkópszimering csere. Tudja valaki hány dl olaj kell az első telóba? 1994 TM MX 125 Marzocchi teló
Szassz!
Már másodszor írod , hogy a Tm -be volt Gas - gas alkatrész , most már figyelmeztetlek! Fordítva volt ez a dolog , ha előkaparsz régi képeket az enduro VB - ről (94-98) , ott még láthatod is , hogy a blokk oldalára van irva Tm Racing. Edmondson 94-ben 125- ös világbajnok volt ilyen mocival !
üdv:varga
360.000-ert arulom a 2T 300-as TM-emet, csak sajnos neked picit messze van..
Ha igen írjátok
Köszi
Ha akarod, nemsokara mehetunk egy jot: akitol vettem a KTM-et, a Piliscsevi motokrossz palya uzemeltetoje.. .. Meghivott motorozni.
De amikor megveszed az olajat -es ha motorosboltban veszed- akkor pontosan megmondjak neked.
Szólhattatok volna, akkor Ócsáról hazafelé arrafelé kanyarodok...
Ja, eladtam a romot, végre
Haladok a motor felújításával, most értem az elejéhez, teleszkópszimering csere. Tudja valaki hány dl olaj kell az első telóba? 1994 TM MX 125 Marzocchi teló
Ne nekem mondd, a GasGas szerelok meseltek nekem is...
De utananezek azert...
Viszont Yamaha-TM fuziorol meg nem hallottam...
Már másodszor írod , hogy a Tm -be volt Gas - gas alkatrész , most már figyelmeztetlek! Fordítva volt ez a dolog , ha előkaparsz régi képeket az enduro VB - ről (94-98) , ott még láthatod is , hogy a blokk oldalára van irva Tm Racing. Edmondson 94-ben 125- ös világbajnok volt ilyen mocival !
Haverom mondta, hogy van átfedés valamelyik évjárattal. Neki 250-es TM-je volt.
Regebben a gasgas alkatreszeket raktak bele, egeszen a '90-es evek vegeig..
Egy 94-es 125-ös TM-re melyik YZ idom klappol? (Évjárat, köbcenti)
Hat, elfogadnek en egy ilyen melltartot, hordanam is!