A váltóba szerintem kb. mindegy milyen olajat raksz, anno a 125-össel mentem egy ideig úgy hogy MOL Botond volt benne és semmi baja nem lett tőle
Mondjuk hidegben az ATF (automata váltóba való cucc) nagy okosság, nekem a sima motorolajtól volt hogy összeragadtak a kuplunglamellák és nem tudtam elindulni
Köszi
A parillába van is 24ezer..jó hogy lehet kapni :D
de hát muszáj lesz,ez minden pénzt megér:))
Ti milyen olajat használtok a váltóba?
És ebbe tényleg csak 550ml kell?
Sziasztok!
Mennyire normális, ha a powert mozgató kar (fényképen nyíl jelzi) nem simán mozog álló motornál, hanem félút körül megszorul, és csak egy kattanást hallatva ugrik fel rendesen?
...elkepzeltelek, ahogy szidod a MOL olajat..
Mondjuk hidegben az ATF (automata váltóba való cucc) nagy okosság, nekem a sima motorolajtól volt hogy összeragadtak a kuplunglamellák és nem tudtam elindulni
Valtonal van egy "ellenorzo luk", azaz kiszeded a csavart es ha folyik az olaj, jo.
A parillába van is 24ezer..jó hogy lehet kapni :D
de hát muszáj lesz,ez minden pénzt megér:))
Ti milyen olajat használtok a váltóba?
És ebbe tényleg csak 550ml kell?
Parilla.hu
Ebay
Jó lett a Tm szimeringes volt..
De viszont most kuplungos lett:/
Honnan tudnék venni bele? Tudnátok segíteni?
Nem kell többet az utánfutóval kinlódnom...
Mennyire normális, ha a powert mozgató kar (fényképen nyíl jelzi) nem simán mozog álló motornál, hanem félút körül megszorul, és csak egy kattanást hallatva ugrik fel rendesen?
es vegre beszelhetnek ? s suti is es sor esssss kaveeeeee
neztem neked ebay-en es a krosszmotorok.hu-n is..
Parilla biztos tud, de az nem lesz olcso...vagy ha gondolod, van egy olaszorszagi dealer-em, tole szoktam rendelni.