ha jol tudom, ez egy long ride kivitel, nagyobb tankkal es ulessel...Gasgas es Sherco is csinal ilyeneket...
En is gondolkozom egy trialon, de komolyan...
A képeket elnézve arra a következtetésre jutottam, hogy nagyon tudhatsz valamit, ha egy ilyen csinos csaj hozzád ment feleségül...mert hogy nem a szépségedért szeret, az biztos
Ne is mondd, 5 evig eltem Korzikan, 1 evet Cannes-ban...eljottem onnan ugyan, de valami ott maradt belolem...
Most nyaron, amikor lementunk ujra Korzikara en szo szerint beleszerettem abba a szigetbe...regebben nem nyitottam ki a szemem, amikor katona voltam...akkor minden, mindegy volt..de most hogy kirandultunk ott, senki nem ordibalt es nem osztott parancsokat, teljesen mas volt!
Egyszer mentem a motorjával, azóta sem ültem rá.... igazából nem akarom hogy nálam legyen valami baja..... Képek lesznek mindig készül 5-6 ezer.... A dél Francia országot meg ne is említsd nekem ,mert megöl az irigység... ... Imádom a mediterrán országokat a házakat a tájat az embereket a levegőt..............
Jo neked, irigyellek! Mar nagyon elegem van az esobol.
Valoszinuleg 1-2 even belul lekoltozom a csaladdal del-franciaorszagba, csak hat nem olcsok a hazak/lakasok arrafele...
Csinalj sok kepet majd hogy fajdithasd a szivunket!
Motor nelkul tenyleg szar, en majd' 3 evet vartam ra anno hogy meg tudjam csinaltatni a motoromat...
Mi van Csabi CR-jevel, hogy muzsikal a gep?
Miota eladta a TM-et, ide sem dugja az orrat..
Én is itt vagyok , csak csendes üzemmódban.... Figyelek lesek, nézem a fejeket írom a neveket, aztán jelentek...... Motor nélkül szar az élet. .. Pénteken meglátogatom kedvenc szigetemet Korfut . Erre vártam egész évben.....
A jo hir hogy atutaltam a penzt a KTM-re, most szervezem a kiszallitast..
Jo utat, jo nyaralast!
En is gondolkozom egy trialon, de komolyan...
A képeket elnézve arra a következtetésre jutottam, hogy nagyon tudhatsz valamit, ha egy ilyen csinos csaj hozzád ment feleségül...mert hogy nem a szépségedért szeret, az biztos
nekem is van csaladom egy szep sarkany tetkom
Most nyaron, amikor lementunk ujra Korzikara en szo szerint beleszerettem abba a szigetbe...regebben nem nyitottam ki a szemem, amikor katona voltam...akkor minden, mindegy volt..de most hogy kirandultunk ott, senki nem ordibalt es nem osztott parancsokat, teljesen mas volt!
Valoszinuleg 1-2 even belul lekoltozom a csaladdal del-franciaorszagba, csak hat nem olcsok a hazak/lakasok arrafele...
Csinalj sok kepet majd hogy fajdithasd a szivunket!
Motor nelkul tenyleg szar, en majd' 3 evet vartam ra anno hogy meg tudjam csinaltatni a motoromat...
Mi van Csabi CR-jevel, hogy muzsikal a gep?
Miota eladta a TM-et, ide sem dugja az orrat..