Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szedtem már vissza lóvét a paypal-en én is, de nem ekkora összegeket. Viszont egy csomószor átutalással fizettem, és semmi gáz nem volt.
Nekem idáig szerencsém volt, igaz csak 2 v. 3 dolgot vettem sima átutalással. Nagyon alkalmi vételnek kell lennie, hogy benyeljek még +5 rugót.
Csütörtökön rendeltem az angoloktól és tegnap már a postaládában volt az értesítő, hogy megjött a cucc.
A CIB-nél kicsit több.
Belefér.
olyannal sose seftelj, akinek nincs paypal, mert ha felrecsuszik az uzlet a paypal visszakohog a lovettat :-)
mar 2x kaptam vissza, eszer 2x100$, eccer meg 2x175fontot :-)
És akkor még azt hozzá se tettem, hogy pl. a kínaiak csak paypal-os fizetésre árulnak mert félnek kiadni a bankszámlaszámukat. Külföldön ez nagyobb titok, mint hogy hány pörsenés van a tökükön!
Én a k&h-nál havi 500-at fizetek az elektronikus számlacsomagért+a mastercard-ért. Megéri mert egy deviza-átutalásért lehúz a te bankod 2-3ezerre meg még az idegen banki költséget is át kell vállalnod ami sokszor még egyszer annyi. Sőt, általában az ángilusoktól előbb jön meg a paypallal fizetett cucc mint ahogy odaérne az átutalt pénz. Segítek regelni ha oda kerül a sor. De ha ez a kar most kell akkor odaadod árát és lecsapom neked.
Olyan 6e körül van.
Bank függő.
Ja, ez a dombornyomás a bánatom. Mennyi egy ilyen kártya éves díja?
nagyon ritkán megyek be, de mindig betalál az a bácsi akinél vannak nagyon fasza armani farmerek, övek, parfümök, órák minden méretben illatban színben stb.... egy egész bolt van a szatyrában
Meg ha nagyüzeni szinten nyomod az ebay-ezést, érdemes egy netbank hozzáférést is kérni, mert néha a legjobb cuccok eladóinak nincs paypal-je, és akkor ugye marad az átutalás.
Kell egy dombornyomott, aztán azzal tudsz regisztrálni a paypal-re, ezzel párhuzamosan regisztrálsz valamelyik ebay-re(mindegyikre érvényes lesz a jelszó), aztán kész is vagy.
Ahhoz hogy én is tudjak rendelni, kell dombornyomott kártya? Vagy paypal? Vagy hogy megy ez?
Enni voltam, meg gondoltam ha már ott vagyok körülnézek. Hát nem néztem körül.
az még haggyán, de ha valaki enni megy oda?
hányinger..
nem bírom elviselni őket
6650,- körül
Szóval ez brembo
Nagyon gáz, az embernek elmegy a kedve az egész vásárlósditól.
Hali! ez belefér 7 papírba?brembo
Főleg most hogy egyre hidegebb van. Nyitástól zárásig televan velük.
Bementem ma a plázába ebédelni, de ami ott van az nem semmi. Tele figyelő zsebes cigánnyal. többet oda senem megyek...
Szeva ! Az injektorodat átálitom egy légszürövel megspékelve rásem ismersz a mocidra! Hozd el hozzánk szervizbe !
Helló!

Még a héten jó lenne, 2-3 napot vesz igénybe, adj egy számot felhívlak és elmondom a részleteket.
no problemo porfavor