olyannal sose seftelj, akinek nincs paypal, mert ha felrecsuszik az uzlet a paypal visszakohog a lovettat :-)
mar 2x kaptam vissza, eszer 2x100$, eccer meg 2x175fontot :-)
És akkor még azt hozzá se tettem, hogy pl. a kínaiak csak paypal-os fizetésre árulnak mert félnek kiadni a bankszámlaszámukat. Külföldön ez nagyobb titok, mint hogy hány pörsenés van a tökükön!
Én a k&h-nál havi 500-at fizetek az elektronikus számlacsomagért+a mastercard-ért. Megéri mert egy deviza-átutalásért lehúz a te bankod 2-3ezerre meg még az idegen banki költséget is át kell vállalnod ami sokszor még egyszer annyi. Sőt, általában az ángilusoktól előbb jön meg a paypallal fizetett cucc mint ahogy odaérne az átutalt pénz. Segítek regelni ha oda kerül a sor. De ha ez a kar most kell akkor odaadod árát és lecsapom neked.
nagyon ritkán megyek be, de mindig betalál az a bácsi akinél vannak nagyon fasza armani farmerek, övek, parfümök, órák minden méretben illatban színben stb.... egy egész bolt van a szatyrában
Meg ha nagyüzeni szinten nyomod az ebay-ezést, érdemes egy netbank hozzáférést is kérni, mert néha a legjobb cuccok eladóinak nincs paypal-je, és akkor ugye marad az átutalás.
Kell egy dombornyomott, aztán azzal tudsz regisztrálni a paypal-re, ezzel párhuzamosan regisztrálsz valamelyik ebay-re(mindegyikre érvényes lesz a jelszó), aztán kész is vagy.
mar 2x kaptam vissza, eszer 2x100$, eccer meg 2x175fontot :-)
Bank függő.
hányinger..
nem bírom elviselni őket
Még a héten jó lenne, 2-3 napot vesz igénybe, adj egy számot felhívlak és elmondom a részleteket.