Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjött a blokkoló!
nemvolttörvenemvolttörvenemvolttörvenemvolttörve....
Reggel semmi nem volt, szerintem ma pihennek. Mohán csak óvatosan, tessék vigyázni a macskáimra.
Srácok még most is van a 81-esem a félpályás útlezárás?
Mert kb 5 fele érnék be , de ha azok ott bénáznak akkor megyek moha felé!
Csak hülye szóvicc:

Nehogy a yardok meg blokkolásgátlót vegyenek
Hülyék sportja az, hallod... Én meg most vagyok dolgozódni. Ja és 2 körül érkezik a blokkolóm
Dolgozni voltam the lőccss
Akkoriban az irodában volt klíma, a raktárban már nem emlékszem, de asszem el lehetett viselni.
Mi a túrós ménbrének kérdezed ha utána eltűnsz, mint Houdini? Na én is eltűntem.
Photoshop... ez tényleg.
Ha ilyen meleg van ma este, mi lesz nyáron? Pláne, hogy a boltban még klíma sincs... Te voltál abban a helyiségben nyáron, nagyon meg kellett dögleni?
Mi van lőcsök?
Én meg tényleg válaszoltam
nem hülyéskedek
télleg megkérdeztem
Pontosan. Hülyéskedsz? Az ő ETZ-je volt az első "nagy"motor amivel mentem kb 10 évesen. Rá is égett a bokám a kipura
Nekem is. A parancsnok
van protekcióm
Elvigyem a Fiestámat a tűzoltókhoz? Ők alakítanak a leghatékonyabban kabrióvá...
Sziasztok! Hát igen, ha a srác vezette a motort, akkor még egész jól megúszta, a képből adodóan...
Ahhoz képest hogy, mennyire torzult a kocsi oldala a legalsó kép egyenesen csoda, vagy még az adrenalinnarkózis.... http://www.langlovagok.hu/html...v
igyázzon mindenki magára!
Most, hogy beköszöntött a motoros és rovarszezon, meg kell jegyeznem, hogy sokkal jobb a ZZR, mint a GSX mert sokkal kevesebb bogarat kell levakarni a bőrruháról. Ellenben kicsit szokatlan, hogy a hátát is pucolni kell
A "környékiek"gurulásában én is benne lennék!
Üdv. Melózni kellett sajna. És későn értem haza. A kis időt ami maradt, csajszival töltöttem.
Láttam ti bandáztatok a mekinél:)
Voltál citadellán is úgy láttam