Én próbáltam. Az erejével nincs gond, jól megy, nekem kicsit alacsony az ülés meg puha az eleje de ingabringának elfogadnék egyet. Közlekedési eszköznek több, mint tökéletes és akként is kell tekinteni rá mert arra is készült. Egy jó tanács ha valaki ilyenben gondolkodik:
ABS-est NE! Majdnem felraktam a kerítésre miatta első tempós bekanyarodásnál. B@szott fordulni csak daráló fékkel ment tovább.
Ha tudtok néhány önként jelentkezőt ingyenes streetfighter bemutatóra (amatőröket !)robogóval-nagyvasakkal,quaddal,vagy bármi egyébbel,azt szívesen látnánk rendezvényünkön!A streetfighter bemutató lezárt parkolóban(60 méter hossz,8méter széles)vagy ha ez karcsú, akkor egy lezárt 200 méteres 3méter széles útszakaszon zajlana! Nézzetk be a lapunkra: www.gurulobikak.gmail.hu
Mindenkinek előre is köszönöm a választ,meg a részvételt is!
Mégegyszer:tök amatőr dolog,még egy szebb egykeró is vagy egy börnaut is jöhet! Köszi előre is:fenyooldrider
Ma hű voltam hozzátok, és bezöldültem kicsit.
Motoroztam ma egy Er6N nyergében... kb 150km, de elsőre nem volt rossz.
Meglehetne szokni a vasat, de nekem gyenge kicsit...
ABS-est NE! Majdnem felraktam a kerítésre miatta első tempós bekanyarodásnál. B@szott fordulni csak daráló fékkel ment tovább.
Mindenkinek előre is köszönöm a választ,meg a részvételt is!
Mégegyszer:tök amatőr dolog,még egy szebb egykeró is vagy egy börnaut is jöhet! Köszi előre is:fenyooldrider
Motoroztam ma egy Er6N nyergében... kb 150km, de elsőre nem volt rossz.
Meglehetne szokni a vasat, de nekem gyenge kicsit...