Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blájennél vettem én 5 forintért, korrekt minőség, elég vastag, nem gagyi.eeeee
Térdkoptatót tud valaki olcsón?
E, ja annyiér van itthon. azé kössz
Hát... postával 10 fölé jön ki egy garnitúra annyit satnyult a forint. Annyiért kapsz itthon is.
Akkor ne szólj hozzám! Vagy csukott szájjal tedd
ja, a szaga meg a barbártemetőével
Akkor most a szád pH értéke vetekszik egy vaddisznóéval!
Ja kb ilyet, veeeeeeee
ilyen zsírosat,mint ez?
Te szoktál vekni?!?
én meg e vekni kenyeret meg sunkát, azt sörrel kísértem
Betoltam két garnitúra melegszendót Most öblítem sörrel.
Én próbáltam. Az erejével nincs gond, jól megy, nekem kicsit alacsony az ülés meg puha az eleje de ingabringának elfogadnék egyet. Közlekedési eszköznek több, mint tökéletes és akként is kell tekinteni rá mert arra is készült. Egy jó tanács ha valaki ilyenben gondolkodik:
ABS-est NE! Majdnem felraktam a kerítésre miatta első tempós bekanyarodásnál. B@szott fordulni csak daráló fékkel ment tovább.
Én 2006-ban kipróbáltam, szerintem jó kis birigli. Nekem tetszett. De azért az iZémet nem adnám oda érte.
Viszont a Tompinak az alföldi spanja elég jól szúrja a stuntot az er-6-al.
Játszósnak jó lenne... másra nem.
Én meg egy 900-as csopperrel mentem hétvégén, az sem volt rossz, az első körforgalomban leért a trepni
650 2 hengertől nem kell csodát várni... szerencsére még nem próbáltam.
Ha tudtok néhány önként jelentkezőt ingyenes streetfighter bemutatóra (amatőröket !)robogóval-nagyvasakkal,quaddal,vagy bármi egyébbel,azt szívesen látnánk rendezvényünkön!A streetfighter bemutató lezárt parkolóban(60 méter hossz,8méter széles)vagy ha ez karcsú, akkor egy lezárt 200 méteres 3méter széles útszakaszon zajlana! Nézzetk be a lapunkra: www.gurulobikak.gmail.hu
Mindenkinek előre is köszönöm a választ,meg a részvételt is!
Mégegyszer:tök amatőr dolog,még egy szebb egykeró is vagy egy börnaut is jöhet! Köszi előre is:fenyooldrider
Ma hű voltam hozzátok, és bezöldültem kicsit.
Motoroztam ma egy Er6N nyergében... kb 150km, de elsőre nem volt rossz.
Meglehetne szokni a vasat, de nekem gyenge kicsit...
Tudsz majd nézni cr9eix-et íbéjen? thx
Innentől te mész elől. Én meg haza...MOST!
Van az is! Ha nem használ a blokkoló, majd odamegyek és használom azt
ez igazán sokkoló!
Akkómi? Ja, megnézem a másikban