Hááá! A motornak semmi baja! Rájöttem miért merült le az akksi! Egész nap ment alacsony fordulat mellett a világítás (ami erősebb, többet fogyasztó égővel megy mint a gyári) és egész nap ment a nagy ventillátor ami szintén kurva sokat fogyaszt. Magyarán szegény generátor nem tudott annyit visszatölteni amennyit kellett. Most mentem pár kört (pólóba voltam ) lámpa venti nélkül, és pöccre indul. Szóval ma aki akar egy rövedet menni az szóljon már rám telefonon!
Hát Kúrva Jó ez a kép!főleg az a zöld liba... Jó voolt minden de a pesti kőrözés nemigazán tetszett...ha következőre megyünk én ezt a kört kihagyom...MOHA!Akkor fehérváron indítunk egy "minden hónap 2.szombatján történő" gurulást? Nah én tiplizek aztán majd még visszatérünk erre meg majd lehet holnap társulok hozzátok!pusszantás mindenkinet!jók legyetek...
miért mi baja lett?Brúnó Banani vegyél fel msnre kintvan az adatlapomon!remélem mindenki (sz)épségben hazaért képeket majd küggyétek fel ide had gyönyörködjek magamba na meg bennetek is
Igazán nincs mit!100euro lesz! Ha jól viselkedsz majd még beiktatunk pár ilyen flúgos futamot...mindössze laza 200km-t mentem, tünk...a plázában való motorozást meg majd még bepótoljuk!
Sziasztok
A Székesfehérvár mellett az Agárdi lehajtótól az Auchanig ingyenes az autópálya? Mert én ugy tudom hogy ingyenes! Csak azért kérdezem mert ma mentünk és két kamerát láttam a pálya felett a Shel kut körül!
Ha tud valaki segíteni irjatok!
Előre is köszi Zsady
Részemről benne vagyok.
Ki szeretné ha tartanánk minden hónap második szombatján egy közös Székesfehérvár és környéki motoros gurulást?
A mai gurulás nagyon klassz volt! Kösz nektek srácok!
A kamerát viszont én sem tudom mire vélni.
A Székesfehérvár mellett az Agárdi lehajtótól az Auchanig ingyenes az autópálya? Mert én ugy tudom hogy ingyenes! Csak azért kérdezem mert ma mentünk és két kamerát láttam a pálya felett a Shel kut körül!
Ha tud valaki segíteni irjatok!
Előre is köszi Zsady
Mikor vagy fent msn-en?
http://www.hasznaltauto.hu/2852644_kawasaki_z750_20
04