Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Ivanicsnál is lesz? 6R-re kíváncsi lennék.
nézd meg az adatlapomon a 2. képet
Este visszavágó? Képek, vidik már pendrive-on.
Ha elkészült dobjál fel róla képet, kíváncsi vagyok rá!
Hétvégén Kawa tesztnap lesz, próbálhatsz 6R-t, 10R-t...
Bízhatsz a remek zenei ízlésemben.
Lehet azt gondoljátok, ennek a beszólásnak van némi zöld beütése, pedig de
Jó lenne ha már beneveznél valami MOTORRA
Pedig felrakhatnád! Szarni bele hogy mit magyaráz sok kocsog.
Hát úgy néz ki hogy a hétvégén már motorozni fogok, már érzem a 2T illatot . Próbálom nyomatni a dolgot, mert minél előbb el kéne adnom ahhoz benevezhessek valami nagyobba.
Ezt sajnos nemtom megnézni mert a cég tiltja az ilyesmit, de hiszek Neked hogy nem Gusztit takat a hivatkozás
Budaörsön a Big-Bang-nél amikor a Kawa expo volt. Készült videó is, de a sok irigy paraszt lepontozó köcsög miatt inkább megtartom magamnak.

Motoroddal mi a helyzet? Készül?
Azt írtam "hazafelé..." Autóban ezt szoktam hallgatni.
Egyébként franko a teljesítmény méréréses diagramod. Hol csináltattad? Tiszta erőgép a nagy Z.
Akkor hogy nyomtál akkora "muzsikát"? Az autódon is sport dob van? Vagy a dobhártyaszaggató muzsikát úgy érted, hogy bódi guszti full kakaóra teker?
Nem, ma viszem haza. Idáig téli tároláson volt Fehérváron.
csak nem motorral vagy?
Hallottam reggel a rádióban, úgyhogy inkább a Csóri út felé vettem az irányt. Így sima ügy volt, az elkerülőről viszont láttam, hogy megint kígyózik a sor. Hazafelé meglepem őket egy kis dobhártyaszaggató muzsikával.
triál lengyel módra...
Gumimelegítési megoldást esetleg?
http://www.bikepics.com/pictur...
Naggyon melegen néz ki ez a kép, elismerésem. Ha már így benne voltál a fotoshopban, leretusálhattad volna róla a bogarakat, hogy ne kelljen lemosni
akkor előre szólok, hogy holnap is kint lesznek... 7-től ... még jó, hogy ma 0.om volt és pont akkor zárták le mikor mi jöttünk így csak 5 percet álltunk
Nemrég telefonált a Mong Zoli, hogy 7végén tesztnap lesz az Ivanicsnál. ZZR1400 sajna nem lesz.
Csak Fater úgy elverte a kicsit, hogy meglilult a segge
tedd a tankra
Az összes demonstráló MONNYON LE!