Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem! Az bárkinek lehet aki szeretné!
Nem hegyes csak bojtos
Jah....nem lehet mindenkinek seggig érő homloka.
Tényleg ennyire hegyes a fülem? Még soha nem figyeltem. Kösz, tudtam, hogy rád számíthatok!
Stimmel csak neked hosszabb a hajad.
Tudom, régebben már szóba került csak most találtam rá.

Na sikerült a fertőtlenítés? Remélem félrenyeltél!
Valami ehhez hasonló képet vághattam
Ja, nem mai vidi és nem kicsit balfasz emberünk... Gázt húzni sikerült neki, kanyarodni már nem...
Nem is tudom ki lehetett.

Ez se sámli: 1100 bukta
Akkor mostantól csak az "A" betűvel kezdődők jöhetnek?
Ki volt az az orvostudományban jártas aki ilyen jó torokfertőtlenítőt ajánlott? Mindjárt ki is próbálom, hátha segít rajtam is!
Neked te maki!
Múltkor fájt a torkom és egy kedves ismerősöm ( ) azt tanácsolta, hogy gargalizáljak pálesszel (én, aki utálja az alkoholt ), gondoltam bepróbálom, hátha segít. Annak rendje és módja szerint rögtön félre is nyeltem, így már nem csak a torkom fájt, de égett az összes mindenem, azt hittem kimúlok ott helyben. Szóval az elkövetkezendő 50 évben alkoholról hallani sem akarok!
ők találnak meg engem (ma evés helyett csak jófajta bort(Mórit is:) töltöttem magamba, cselekedjen mindenki hasonlóan)
Köszöni, az megvan neki...
Inkább kis szélütés nem?
Mi visz rá, hogy ilyen elmés kis videókat keresgélj a világhálón kedves Ákos?
Bornout=kiszületés?
Pöpec a drz! Én láttam közelről.
Van benne ENERGIE azt megmondom
Hali mindenkinek! Akit érdekel Suzuki 400E motorkerékpár eladó nagyon szép állapotban. Ára 850000Ft Akit érdekel írjon hali asbi@freemail.hu
újabb pár képet raktam fel a tihanyi guruláson résztvevő motorokról ide : http://tihany.kriszkee.fotoalb...