Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tol,mint a mozdony!
Pirít a gép rendesen?
Adj már magadra valami rendes rendszámmal...
A motorhoz kaptam.
hol vetted es mennyiert?
Nekem is d208 van fent, de még nem tudok róla mit mondani.
persze, faszomnak kell 5x megfozott palyagumi .....
az arara voltam kivancs :-)
jah, valszed d208 lesz megint csak hatulra, elso bar d206 meg eleg jo allapotban van.
aztan lehet veszek azt is, meg meglatjuk
Egy szarrá pályázott gumiért nem adnék 40-et. Akkor már inkább új. D208 szettet kapsz vadiújat 55 körül
az igy draga kicsit nem? - http://www.kepesmotor.hu/motor...
De ez a Diablo Supercorsa, mert van sima Supercorsa, az olcsóbb, meg van Dragon Supercorsa is. De diablo Supercorsából is van sc1-2-3. SC3 a legpuhább, amit írtam árat az sc2, állítólag legjobb utcára.
Jobbat nem tudok utcára. Akciós ára 120/70-nek 47eft, amúgy 54eft, 180/55-nek meg 62eft 73 helyett.
supercorsa ekkora nagy jo gumi? mennyibe fáj?
Víz volt de szellőzés 0. (illatosító meg elfogyott és amúgyis csak még elviselhetetlenebbé szokta tenni)

Talán víz sem volt? (Nem húztad leeee?)
Hálló Fehérvár... Mentem, jöttem és most megint mentem miután felébresztett a kib....szott vízóraleolvasó! Sebaj, megszívte! A retyóban van a vízóra én meg nemrég gitteltem Cefet!
Elképzelése volt de nem fedte a valóságot
A Mörének Dunlop Roadsmart van hátul, vadiúj, azt mondják klasszisokkal jobb mint a d220, mégis olyanokat firkáltam vele...Hátul max akkor érsz valamit ha supercorsád van, az fog is. Bár az Ákosnak meg az van a 636-on és ő is firkál...
Szia!
Nekem is ugyanez a tipus van most fent hátul. Nekem kicsit firkák kanyarban. A Dunlopomat le tudtam dönteni fullra, ezt nem merem...
Nekem sport attack van elöl. Németek istenítik, sokan szidják, nekem nem volt vele gondom, viszonylag normálisan fog, persze nem úgy mint egy diablo supercorsa. Télen én pont d208 szettet fogok venni.
conti attack sport gumit ismeri valaki, tapasztalat, stb?
dunlop d208-nal jobb vagy rosszabb?
volt a faszinak elkepzelese az ivrol - http://youtube.com/watch?v=aQU...
Most látom...... hm.... legalább Japo. Nem romlik el.
Én aszittem, hogy egy BMW K1200S, vagy F800ST-d lesz! Max egy K1200LT! Miféle verdát újítottál?

Fogsz még sírni a Fazer után!
Á, azt mondják alul vérszegény... A VN jobb.