persze, faszomnak kell 5x megfozott palyagumi .....
az arara voltam kivancs :-)
jah, valszed d208 lesz megint csak hatulra, elso bar d206 meg eleg jo allapotban van.
aztan lehet veszek azt is, meg meglatjuk
De ez a Diablo Supercorsa, mert van sima Supercorsa, az olcsóbb, meg van Dragon Supercorsa is. De diablo Supercorsából is van sc1-2-3. SC3 a legpuhább, amit írtam árat az sc2, állítólag legjobb utcára.
Hálló Fehérvár... Mentem, jöttem és most megint mentem miután felébresztett a kib....szott vízóraleolvasó! Sebaj, megszívte! A retyóban van a vízóra én meg nemrég gitteltem Cefet!
A Mörének Dunlop Roadsmart van hátul, vadiúj, azt mondják klasszisokkal jobb mint a d220, mégis olyanokat firkáltam vele...Hátul max akkor érsz valamit ha supercorsád van, az fog is. Bár az Ákosnak meg az van a 636-on és ő is firkál...
Nekem sport attack van elöl. Németek istenítik, sokan szidják, nekem nem volt vele gondom, viszonylag normálisan fog, persze nem úgy mint egy diablo supercorsa. Télen én pont d208 szettet fogok venni.
az arara voltam kivancs :-)
jah, valszed d208 lesz megint csak hatulra, elso bar d206 meg eleg jo allapotban van.
aztan lehet veszek azt is, meg meglatjuk
Talán víz sem volt? (Nem húztad leeee?)
Nekem is ugyanez a tipus van most fent hátul. Nekem kicsit firkák kanyarban. A Dunlopomat le tudtam dönteni fullra, ezt nem merem...
dunlop d208-nal jobb vagy rosszabb?
Fogsz még sírni a Fazer után!