Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi, tudok róla, bár én a májusiról tudtam, meg csak arra tudok menni. de azért köszi.
ring, koridok:

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

mennyi magyar ...
Campo-basso - Cremonese 1-1 X

Vegyél egy átlátszót aztán gyógyíttass Öcsémmael valami mintát. Ahoj!
Nemsok, megyek dolgozni. Holnap lehet felnézek a mikóhoz megnézem az új gépet. Tegnap nagysikálás volt, szétpucoltam a gépet, levakartam a tankpadot is, csak az volt egy óra. Kéne egy másik, van valami tipped?
Pont az! És feléd?
MIvansemmi?
nálad nem unatkozik
Hali!

Szeretném meghívni azokat akiket érdekel egy laza túrára: Jeli cooltúra

A menet 2008.05.10-én lenne jó időben.

Uff.
na pont ennyit tudtam eddig is
azért kérdeztem,hátha közülünk vki(úgy értem idevaló,ismerjük)és hogy mi lett vele...
lol...
ezen nem lehet maris, ez honda, korrigalja a mozdulatokat, gondolat alapu atvitel van a valto es a motoros kozott. ezert kell hondat venni raido. alap, ennyi
olvass vissza picit...
sziasztok

tud vki vmit a hetvenesen történt motoros balesetről?(Z750 és egy szgk)
Hali! Ha valakit érdekel és jönne,19.én 13:30kor indulunk Maroshegyről,a körforgalom melletti benzínkútról.(mobil petrol)vagy mi a fene
Onnan Dráva utca 24 elé,legkésőbb 14:00-ra!
Ott csatlakozunk a többiekhez.
Szeva MARCS! Boldog szülinapot! Most lettél 18? (bocs ha rosszul tudom!)/Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen!
jaja te vandál milyen driftet te? megint félreváltottál?
jah, uj specialitasom a kertvarosi oregasszonyok fuvenek kicsapatasa, vehehe. a geza utcai driftet bezzeg nem lattad, csak gabor, vehhehehheh
amugy jo kis nap volt :-)
köszönöm
Boldog Szülinapot !
semmi különöset
hú Pata egy állat volt ma is temeg nem vagy itthon mondta, hogy írt neked h gyere motorozni mit nyomott le a garázsnál mikor jött pfff
És mit hozott a jézuska?
aha
írjam ki magamra vagy mi? amugy köszi