Nah igen ez a segítőkészség
Fehérváriak talán ismerik a Dankovicsot, kinn Fecskusz Partusz Region-ban,
na az vicces egy főmuki. Egyszer amikor első-hátsó gumit akartam venni sportgépre
és nem volt még csak hasonló mintazatúja sem, akkor be akarta magyarázni,
hogy a motor teljesítményét javítja ha teljesen más a 2 minta elöl és hátul..
nah mind1...de ő legalább olcsó:) RMC (nekem) piszokdrága, egy pótláncszem valami 5-800ft,
Dankovics u ez 100, egy darab index valami 1500 vagy mennyi, dankovicsnál párja u ennyi u ennek az indexnek, stb. De nála kicsi a választék, és inkább szoci moccok. Suzukisok a körforgónál nagyon
jófejek, és a szervízesek nagyon értik a dolgukat, azokat nagyon birom. Bár nem olcsóak,
de nagyon segítőkészek. Motosystem meg azért jó, mert viszonylag olcsó (RMC és Dankovics közt sztem),
sokféle motorcucc van, értenek is hozzá, és (viszonylag) segítőkészek
Ha kihagytam egy boltot szfvárott akkor bocs
Szóval hogy a lényegre térjek, lehet megpróbálok barkácsolni hozzá valamit,
aztán vagyjólesz-vagynem NiCaSil hengert egy kicsit féltem a homemade gyűrűimtől
A felfele menet sem volt rossz, de amikor visszafele jöttünk, hát én olyanokat nemnagyon csináltam- eddig azért nekem a motorozás az jobban tetszett mint a kiállitás, bár én voltam a legkisebb, ugyhogy tekergetnem kellett a gázt hogy tartsam a tempót . De kell nemsokára egy erősebb motor...
Hát, ha nemnagy az átmérőkülönbség, akkor akár mehet a dolog, de csak ha nagyobb, mert akkor a végeiből reszelgetsz amig jó nem lesz(nekem kellett) de azt is figyeni kell, hogy a dugó hornyába vagy hogyhivják szaknyelven belemenjen, szóval a két gyűrű vastagsága eggyezzen. legegyszerűbb ha felhivod a bontót, és megkérdezed vogy van-e gyűrű. vagy bemész egy mocisboltba, és ott kérdezősködsz, de mutassák is meg, meg hasonlitgas össze, mert nekem az sajna a tapasztalatom, hogy ilyen téren, amikor nemtudnak eladni hiphopp valamit, hanem keresgélni meg összekell hasonlitgatni, akkor rohadtul nem segitőkészek , inkább azt mondják h sry de nemtudunk segiteni. na ilyenkor kell azt mondani hogy ézzük csak meg jobban a cuccokat, hátha akad ott valami
Igen, már-már előtűnik a nap. De jöttem haza pont akkor borult, alig értem haza úgy leszakadt.
Most televan minden pocsojával. Ideális idő egy kis dagonyára. Lehet kikéne garázsolni
Hátöhhhm...attól függ milyen irányban nagyobb ugyebár...
Ha az átmérő nem stimmel azzal sokat nem tudok kezdeni!
Magasságot meg megpróbálom a módszereddel
Polgárdiban szted van ilyen? Vagy afenébe van itt bontó?
Fehérváriak talán ismerik a Dankovicsot, kinn Fecskusz Partusz Region-ban,
na az vicces egy főmuki. Egyszer amikor első-hátsó gumit akartam venni sportgépre
és nem volt még csak hasonló mintazatúja sem, akkor be akarta magyarázni,
hogy a motor teljesítményét javítja ha teljesen más a 2 minta elöl és hátul..
nah mind1...de ő legalább olcsó:) RMC (nekem) piszokdrága, egy pótláncszem valami 5-800ft,
Dankovics u ez 100, egy darab index valami 1500 vagy mennyi, dankovicsnál párja u ennyi u ennek az indexnek, stb. De nála kicsi a választék, és inkább szoci moccok. Suzukisok a körforgónál nagyon
jófejek, és a szervízesek nagyon értik a dolgukat, azokat nagyon birom. Bár nem olcsóak,
de nagyon segítőkészek. Motosystem meg azért jó, mert viszonylag olcsó (RMC és Dankovics közt sztem),
sokféle motorcucc van, értenek is hozzá, és (viszonylag) segítőkészek
Ha kihagytam egy boltot szfvárott akkor bocs
Szóval hogy a lényegre térjek, lehet megpróbálok barkácsolni hozzá valamit,
aztán vagyjólesz-vagynem NiCaSil hengert egy kicsit féltem a homemade gyűrűimtől