Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyál inkább sört, az jót tesz a vesédnek.
Most ittam anyámmal Lidlis fehérrumot... Szarnak szar, de rosszabbra számítottam.
Oszt meg se kínálsz? Neked is boldog nőnapot! (ugye tudod miért )
Te kis alkesz.
uh bazz ja nézegettem, elég drágák. 2500ért találtam legolcsóbban 0,5Leset neten, de az meg nem tudom milyen...
TYT-nek! Akkor ezt bebuktad,mert 10 rugó fölött kezdődik a 7-decis és csak ritkán lehet hozzájutni,mert kurrens áru! Sok szerencsét a kereséshez!
Üdv, Jégbort honnan lehet szerezni? Illetve hogy szokták mérni, milyen árban? Fontos lenne, mert egyik haveromnak jövök eggyel és azt mondta jégbort szeretne :)
Akkor nyertem, én 9-kor már Egerben voltam valami Agria Park megnyitón, és hoztam 2x2L Medinát és Merlot nektárt a szép-asszonyok-völgyéből. Ja meg jégbort
...annyira,hogy lerágtam az összes körmöm az izgalomtól. Azon kívül semmi sem történt, hogy Öcs rendberakta a Fazer telóit.
De izgalmas ez a nap!
Hi! Ja a 63-asról fordultunk rá az m7-re.
Tomi, láttalak titeket....pont az M7-re fordultatok rá én meg hazafelé mentem melóból.
Mire hazaértem meg is jött a kedvem a motorozáshoz és mentünk mi is haverral egy karikát......de itt is hideg volt.
Neked is, és mégegyszer köszi!
hááááttttt... ha tudnád...
Icipici- hideg volt Rácuppantam a radiátorra... most pihenésként dolgozom kicsit.
További szép napot!

na, de most lépek is melózni

remélem jó lesz a kabi
ééééééééééés felengedtél már?
És én is örülök, hogy találkoztunk!
Hy!

Simán... kicsit riszált a fara itt-ott, de azért nem volt durvás. De hideg volt nagyon...
Szióka!

Remélem srácok szerencsésen megérkeztetek haza.

Örülök, hogy taliztunk.
ezt a balazs legyel a kocsogom cimu notat egyszer elenekeltem matek gyakorlaton a 2-3 sorral elottm ulo balazs nevu eminens tanulonak, vehehe, butan rohogott, a punkzenehez persze koze sincs, vehehhe. szegeny, a mai napig nem tudja mi volt a lenyege
Balázs, legyél a kocsogom...itt a helyed... Kössz szépen...f@sz! Figyeld az együléses faridomomat
Tamáska!
Névnapod alkalmából engedd meg hogy Az isten b@sszon meg! : O))))))
Köszike! Nem is vágtam hogy ma van. Mondjuk kb 4-szer van egy évben
pontosan, szoval elado 98 yamaha bws spy :-)