Üdv, Jégbort honnan lehet szerezni? Illetve hogy szokták mérni, milyen árban? Fontos lenne, mert egyik haveromnak jövök eggyel és azt mondta jégbort szeretne :)
Akkor nyertem, én 9-kor már Egerben voltam valami Agria Park megnyitón, és hoztam 2x2L Medinát és Merlot nektárt a szép-asszonyok-völgyéből. Ja meg jégbort
Tomi, láttalak titeket....pont az M7-re fordultatok rá én meg hazafelé mentem melóból.
Mire hazaértem meg is jött a kedvem a motorozáshoz és mentünk mi is haverral egy karikát......de itt is hideg volt.
ezt a balazs legyel a kocsogom cimu notat egyszer elenekeltem matek gyakorlaton a 2-3 sorral elottm ulo balazs nevu eminens tanulonak, vehehe, butan rohogott, a punkzenehez persze koze sincs, vehehhe. szegeny, a mai napig nem tudja mi volt a lenyege
Mire hazaértem meg is jött a kedvem a motorozáshoz és mentünk mi is haverral egy karikát......de itt is hideg volt.
Icipici- hideg volt Rácuppantam a radiátorra... most pihenésként dolgozom kicsit.
na, de most lépek is melózni
remélem jó lesz a kabi
Simán... kicsit riszált a fara itt-ott, de azért nem volt durvás. De hideg volt nagyon...
Remélem srácok szerencsésen megérkeztetek haza.
Örülök, hogy taliztunk.
Névnapod alkalmából engedd meg hogy Az isten b@sszon meg! : O))))))