Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos még nem lelem.
Akkor dobj egy sms-t ha már látsz kettőig aztán megbeszéljük.
Ma nem melózok, szóval nem délben
Ha megtalálod akkor kő mert nagggyon szikla a cucc!
Holnap mikor kelsz fel délben?
Énis épp ezt nézem Nagyon ágyú, épp az eredetit vadászom.
Zoltán, mikor tudsz bevállalni egy kéményhéj lefurkodást? Lehet meg kéne varratnom a tordai hasadékot, ami rajta tátong, meg újra kéne tömni.
narmális=normális (forrás: Matska-Magyar kéziszótár)
Nincs meg valakinek ez a vidi narmális minőségben?

http://www.sportmotor.hu/motor...

A kommentek között volt egy Ghostrider5 torrent amit le is szedtem de az ígérettel
ellentétben egy kibebaszott másodperc sem volt ezekről az eszementekről!
Szarjon sünt az a kis kókadtpöcsü senkiházi aki miatt letöltöttem azt a szart.
Miki barétunk különb és izgalmasabb onboardot csinált,mint az a szar.
jóéjt
Jucikát!
Bocs urak. Én tiplizek szundizni.
Hali
Aha, de az sajna megszünt, pedig disco lett belőle, csak hát már az sincs. amugy a veszprém-csopak szakast néha 4 helyen mérik ami azért elég gáz, és télleg van ott rendőrtábor, bár nemtom hogy mködik-e még
Abban az utcában volt egy habiszti vasúti átjáró, meg egy vagon, ami étterem volt.
nem is biztos hogy olyan jó hely az
Én 82-ban nyaraltam Csopakon... De emlékszem ám! Vidi üdülő szintén.
hehe, szembeszomszéd rendőr, apja rendőr, meg azemélyesen is megismerkedtem a helyi rendőrrel amikor kicsit hangosabban mentem a parton , csak szerencsére visszalassultam mire odaértem hozzá
Hát itt asszem egyedül vagyok a kawával, meg van egy honda talán ill egy yamaha, esetleg pár cross, akik az erdőben mennek, de több nincs, sajna
Matska mindíg a talpára potty.
Én is úgy tudom, hogy yardképző volt ott.
Csopak? Nincsott sok yard?
van ott valami rendőr suli.
Vagy csak volt?
KEdvencem: 2006 aug. 20. 100-nál még hátulról vert a nyakamba az eső a 81-esen Fehérvár felé! Ja meg elkaptam egy elém kidőlő fát is, csodával határos módon a mocc a kerekeire érkezett és én is rajta maradtam de durva volt... Első guma kampec volt arra a következő métereken egyből rájöttem
Van pár zöld kawa, főleg Balatonon, de nem tudom melyik az a nosztori kocsma. Csopak fele sokat szoktunk menni, főleg Csopak-Veszptém szakasz ami tetszik. Régen nyaraltunk is Csopakon, mikor még fater vidi-s volt.
Jó hogy néha a természet is beszáll a versenybe.
fő a változatosság
Ja, csopak télleg jó, csak most picit kihalt,nyáron indul majd be de most jut eszembe, nosztori kocsma-vagy mi az- szoktam látni nyáron egy zöld kawát, de asszem nem Te voltál