Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ez a parkoló a parti útról nyílik jobbra ha aliga felé mész, ott a vasúti aluljáró, kb 1-2km-re a vasútállomástól, meg a szabadstrandtól
Az ott lenne? Chris*ST-vel kerestük egymást, igazából fogalmamsem volt hol is vagyok
Eső elől menekültem én is, bár csak 140 körül, de azt falvakon belül is tartottuk és sikerült lehagyni
Majd holnap tudom csak meg,hogy van-e meg mennyi
Lényeg hogy van bele, mennyi idő, mire megjön? Ez u.gy?
Az enyémet meg szerda-csütörtök környékén visszük. Remélem kikerekedik valami jó belőle. Összeraktam, de a régi tömítéssel nyomja az olajat. Az új meg 6000 a bikerworld-nél, a gyárit el sem merem képzelni. Voltam a Borsónál, holnapra néznek nekem. Mondjuk nagy örömmel és csalódással kezdődött a kalnd mert bementem, mondtam,hogy mi kell, erre a Tibi: Á! Van! Itt áll már egy jó ideje mert nem jöttek érte. -Hozza- Oszt egy papírtömítés volt GS650G-hez... Egy világ dőlt össze bennem.
Inkább mint a yard elől
Hali .
Végre kiéltem magam egy cseppet !
M7 ,menekülés az eső elöl. "kettőharminc"
Igen, nézem én de 25ezret nem adok egy gumiért. Dobtam pár ímélt használtkereskedőknek, azt majd járok egy kört, vagy max kukázok egyet a fightereknél. Amúgy este elhoztam a kis hetest. Jó ez a conti gumi elöl.
&rash, látom az első képed Szabadisóstó központban készült a büfésor előtt Nagyon szeretjük azt a környéket, minden nyáron ott vagyunk sokat.
Miért nem nézed meg az aprót? Van egy csomó használtgumis telszám.
Eladó is van? Használtra gondolok, túl nagy összeget nem szeretnék rákölteni. A tököm tele van hogy egy szezon alatt vagy 3 szöget és/vagy csavart kapok bele.
Nem lötyög, 6"-os kerekem van, arra 190 a gyári méret. Rámenne a 180, de bután állna. Erre ezt találták ki, ez így jó.
Hi!
Simán beférsz, főleg hogy Csopak egy kurva jó hely
Halló

Csopak az belefér Székesfehérvár környékébe?
Ott van Balatonfüred mellett, azmeg Tihany mellett
180/55 nem elég?Az van!
De van!

Sziasztok!
A 7-es nem lötyög a 190-es ben?
álmodban?
Nincs valakinek egty használható 190-es hátsógumija?
Remélem én is, hogy már jobb idők jönnek, mert jövő hét szombatra tervezek egy pályázós napot Gyöngyösön.

Csütörtökön megyek fodrászhoz 11-re.
Hello-hello,
Semmi különös... remélem jobb idő lesz mert a mostani hétvége iszonyat szutyok volt
Veled mizu? Mikor jársz erre? :]
Szió!

Mizu?
áh... Te vagy a főnök Patácska ennyi
sebi, hiányozni fog a szakertelmed!
kincs elolepett
kovetkezo en leszek
Jóvan Májsztró, bár elég rút időt mondanak a hétre is, nem tudom, változik e hét végéig. Motorkiállításra remélem motorral megyünk, hogy pontosan melyik nap, nem tudom, lehet pénteken, passzolom, mindenképp megyünk.