Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régebbi CBR-eken alapból szar volt. K-s gsxr-ét raktam rá, 3 négyzetméter hűtőborda van rajta, a gyárin meg nulla
hát kb nekem is 3 napig bírta aztán leőlte az aksit
Fesszabályzó vicces dolog, CBR-en nekem is befosott. 3 napig bírta az akksi. Kicombosodtam a tologatásban
igazából a szervizelésen túl vagyok ,olaj olajszűrő csere légszűrő csere karbi szinkron,fesz szabályzó csre ,meg hát igazából még a gépen rendszám nincs és mostanában azt is elkéne intézni
Én pont tegnap számoltam össze, mennyit költöttem a zöldségre, amióta letettem ősszel. 191ezret. Majdnem elsírtam magam, amikor megláttam. Neked mit kell cserélni?
hát jah , én is most azon vacilálok hogy egyáltalán megyek e kiállításra,ugyanis most kicsit kell költeni motorra
Most nézem, jövő hét elejére még szarabb lesz, mint most. Ha így folytatódik nemhogy most hétvégén nem lesz motorozás, de a kiállításra is mehetek vonattal.
hali mindenki
hát az egszer biztos h fos egy idő van,de sajna állítolag vasárnapig mondja
Retek egy idő van, gyalog fázok
hat, csutortokig mar nem veszem elo a gepet, most fel van "keszitve" muszakira, visszaraktam a gyari kipufogot, meg hatulra a rendszamtabla szornyet es vilagitast, igy nem tul jo vele menni.
nem szeretem hideget, mer eccer nezek felre, aztan mar csuszik is a vas.
Tegnap még jó idő volt. Este 8-kor mentem a gépemért, nem fáztam. Ma meg visszajött a tél
na, mindenki alszik? tegnap lattam egy meresz arcot r6-al, kicsit sem fazott szegeny. meg a kocsiban is hideg volt, ma meg 5 fok, egyre jobb.
írok én de holnap nagyon nemsok időm lesz.
Éccakát
Jucikát mindenkinek! Úgy teszek,mint a jó vér és megyek alvadni.

Tom! Írj holnap aztán hívlak.
Lesz az több is ha már elkenheted a száját! A 180ccm-es Frecciám anno 4,5 és 10L között evett, 8 volt az átlag de általában digitális gázzal közlekedtem
Nah azért kuplungot én is erősítettem a 7végén, karbi síktolattyús, öröm
eljátszani vele, olajat-fékolajat cseréltem, olajszűrőm nincs,
mióta a V2es Ducatit eladtam csak ilyen zimzümm motor van.
De jóez amúgy, nagyon szeretem:) 2.7 literes városi, kétlem hogy rossz
Én 1000-nél és végeztem vele! Lehúzkodtam szépen a csavarokat nyomatékkal, olajcsere, szűrőcsere, szelephézag, karbiszinkron aztán jöhet a szezon! De jó neked, nincsenek szelepek, egy karbi...
nah jóéjt, majd holnap
Sziasztok!
Melegszik az idő
Ki-ki jövünk már miis, egyet egyet huzatok, 500 km nél vagyok a bejáratásával
az alábbi szépségnek:) csak gondoltam beköszönök, így este:)
Remélem senkit sem zavartam vele :)))
Üdv: egy motoros Bodajkról
Úgyis szar idő lesz... Meg aztán amikor utoljára a karbihoz nyúlt utána 220-at ment a vas lazából! Valami hasonlóra számítok
Hehho! Azt csütörtökön viszed Gizit Lallernek? Akko hétvége lecsó?
Az igen! De ha drága ne aggódj, a homokozóban gyártunk öntőformát és öntünk beolvasztott kilincsből!
Nem szerelt még eleget? Vegyen Riga mopedet! Tegnap bekullantott a riga váltója. Találtam egy céget, aki forgalmaz hozzá alkatrészt, ez a nemmindegy.
Ne add fel!