Áhháá. Tudtam én. Kifele menet még mondtam is Tomnak, hogy tuti, hogy a fórumon láttalak már.
Sajnos lebuktam, hogy néha gondot okoz még a motor sùlya. A lassù manõverekkel egyelõre hadilábon állok. vagyis néha megy, néha kevésbé, néha meg nem. ezért egyre inkább szükségesnek érzek egy tréninget, még akkor is, ha Tom ellenzi ezt az egészet. mivel én nem gyerekkorom óta motorozom, így nincs benne a véremben a dolog. Ez van.
Gyurgyalag&Tom
Ma délután én voltam az, aki Louisos kabátban, kék sisakkal kézben vártam a Páleszre. Új papucsokat kapott a gép.
A vezetéstechnikai tréningek meg tényleg jók... nekem is sokat segítettek annak idején. Pedig lassan 30 éve motorozok.
(mondjuk annak idején inkább MZ, ETZ és társai, azokat már nem nagyon sorolnám ide, hiszen azok biciklik a maiakhoz képest. Legalábbis bicikliként lehet kezelni őket )
Sajnos lebuktam, hogy néha gondot okoz még a motor sùlya. A lassù manõverekkel egyelõre hadilábon állok. vagyis néha megy, néha kevésbé, néha meg nem. ezért egyre inkább szükségesnek érzek egy tréninget, még akkor is, ha Tom ellenzi ezt az egészet. mivel én nem gyerekkorom óta motorozom, így nincs benne a véremben a dolog. Ez van.