Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé kérdeztem
Minden fasza. Hétvégén megkarcoltam a motort én, is, de ennél nagyobb bajom ne legyen.
Sziasztok,
Székesfehérváron melyik motoros boltot ajánljátok (árban, minőségben, kiszolgálásban jó legyen)?
Szeretnék venni első villába olajat, szimeringeket és kúpgörgős kormánycsapágyat. (honda cbf 500)
minden rendben bari?
Azé jó vót a buli , legalábbis amíg be tudtam venni a kanyarokat a pályán de inkább nem tudtam.
Felvonulás is lement szépen.
Nem, csak tegnap költöztem haza Ausztriából és nagyon hosszúra nyúlt a nap.
.
Remélem télleg nem mentem korán és télleg nem tudtál jönni...
Jól leégett a fejünk meg kezünk ott bár én reptéren is voltam 2 órát ott is kaptam a napot na de repültem is legalább.

Ok, rendben. Ha nem vagyok ott 6:20-ra, akkor nem tudtam elmenni.
Kb
6:20 elég lesz szerintem. aztán 6:30 ra meg a seregélyesi benya kútnál meeting I.
A Nagymama konyhájával szemben? Mikor?
Na meg még a progiba vagy progi utáni részbe benéz egy reptér látogatás is úgy érzem (3km és páran ott repkedtünk éveket)

Ha jársz a sarlóban akkor a sínnél van egy kis rész ott meg lehet állni. Garázsból "indulok" majd a kanyarból.
Egy hónapja tervezem, hogy megyek, de sajna nem jön össze. Ti mentek? / Te mész?
Én a Gáz utcában vagyok. Találkozzunk valahol?
Én meg sarló utca - halesz parknál a korház felé át a seregélyesire ott aztán szinkronba kerülünk a másik csapattal ha igaz...

Mi 6:30-kor indulunk a Szedreskertiről. Várható utvonal: Szerdreskert, Móri úton át a körgyűrű, tovább a Kadocsán majd a Seregélyesin kifelé.
Ha kiderül az indulási helyszín és fel tudok kelni, akkor mennék én is. Max, ha nem lesz már hely nézelődők egy kicsit és megyek egy keveset. Az időjárásról mitnehmen mondanak?
Az jó! Várunk benneteket!
Na.. akkor kéne valami indulási pont úgy látom Dunauj felé.
4 en már megyünk nem ? vagy még többen is :)

Ákos
dejó nektek
Mi van Gyuri, merre robogsz holnap?
Köszi, időközben már sikerült útitársakat találni! Széles utat holnap mindenkinek!
Üdv. Mi szerintem 6:30 körül indulunk Fehérvárról Dunaújvárosba.