A regisztrációs nehézségek miatt,szombat reggel is lehet regisztrálni a vezetéstechnikai tréningre,a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.Sokan jelezték ,hogy nem tudnak regisztrálni emailben.Aki szeretne regisztrálni az jöjjön 07.15-re a rendőrségre.Dunaújváros,Szent György út 1.
Figyelem Figyelem
Motoros Trophi lesz ezen a héten Szombaton Balatonföldváron
Szívesen látunk mindenkit. További infók az esemény naptárban 24.-e alatt II Motoros Trophi címmel
Még lehet regisztrálni!
Ingyenes vezetéstechnikai tréning Dunaújvárosban.Motorosrendőrök és oktató jelenlétével.Regisztrálni a police.hu oldalon található regisztrációs lapon lehet.
Mindenkit szeretettel várunk!
Info: www.dtmk.hu
Na szép PDF et töltsek ki és küldjem el email ben.. ja meg írjam alá :)
Akkor ha se nyomtatóm se scannerem akkor hogy is lesz :)
MacGyver bekapcsolása.....
Szinkron... és 2 hengerre.. simán... én 4 re csináltam meg szépen egy űrtechnikás "műszerrel".
2m átlátszó cső + 1 deszka és némi folyadék (híg olaj) és kész !
Szia, én a CBF-emet az Ivanicshoz vittem, mert jóval olcsóbb ajánlatot kaptam karbitisztítás+ szinkronra mint a motorcenternél. Más teendő is volt a mocival, de az ivanincsos srácok előtt le a kalappal, lemosva kaptam vissza a motoromat, és minden szervízt tökéletesen elvégeztek rajta. Azért egy CBF nem egy űrtechnika, tökmindegy milyen motor márkaszervizbe viszed, szerintem bárhol meg tudnak rajta bármit csinálni.
Mikor indulnàl Fehérvàrról?