Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csöcs. Valamikor össze kéne futni, azt akkor megmutatnám élőben a matricát. Fontos lenne tudnom mennyire tudod megcsinálni hasonlóra mint a gyári, mert csak az egyik odalon kéne cserélni. A gyárit nincs kedvem megvenni, mert 15 ropi.
Te meg mit keresel itt, te Szemétláda?-)

:-D

Megtaláltad a legjobb hirdetési felületet, mi?-)

Kipuffra:-)

Gixered nagyon szexxxxi az első képen:-)

Üdv: Kakukk
Hi!
Képzeld ma motorral jöttem melóba
Nagyon komolyan zúztam vagy 80nal. Néha a kakirelé berántott mikor elkezdett táncolni a segge kanyarban... nem kicsit.

A Mazdádra én is kitalálok valami komoly, de szolid designt. A Hondádat szinte már látom magam előtt.

Látod ezért nem iszok, mikor quadozok... ja nincs is qudaom.
Itt Peppino.

Tegnap hazaléptem - végeztem a "melóval".
Szóval: tudok neked csinálni matricát is. (carbon alap, színváltós fehér felirat, rugalmas lakkal).
Az lenne az igazi, ha lenne egy eredeti példányod, mert az alapján már könnyű mintát, méretet vennem.
Ha esetleg nem szeretnéd a matricát, akkor matrica minőségben meg lehet festeni az idomra, és utána kap egy szép védőlakkot.
A döntés a tied.
Hallo. Mostanában ritkán látlak erre. Hogy lehet ez?
nemhogy fehérváron motoroznál
Tényleg jobb lenne... Jártunk mi már a környéken így is:
Pepe nem árulkodtam, hanem dicsekedtem! amugy már tervezem a matricát is a mazdára, de azon még finomítani kell! remélem nem lesz igazuk az időjárás guruknak és a héten tudok menni mert már nagyon beteg vagyok!
MINDENKINEK! Rendőrökkel csak kedvesen és a qvadosok most bújjanak el mert a hétvégén kihúzta 1 társuk náluk a gyufát!
Igen ez elég szálmas!Csak magyarországon javítják a kátyúkat és az úthibákat 40-es táblával!
De azokat is legalább ne az oszlopra,hanem a kátyúra raknák
Tegnap láttam hogy "javítják"foltozzák az útjainkat, lapáttal bedobják a lyukba a meleg aszfaltot, lapáttal elsimítják azt jól van, ha púpos úgy is jó, ha meg kevesebb lett úgy is jó
És ez drága pénzen végzet vödör moslékot nem érő munka
Senki nem vág ki benneteket,sőt érdekel a téma engem is!
Föld hívja Peppinot!
moderátor van, de nem vérengzősek
Itt aztán nincs off, se moderátor...
Na úgyhogy mesélj csak!
sztem sem fog senki szólni ezért... egyáltalán nem off-topic mivel Fehérvár környéki motorosok vagytok meg aztán amúgy sem hiszem, hogy bármi gond lenne abból ha sportmotor.hu-n motorokról beszélgetnétek...
mér vágnának ki
20/574-0-887
Tom csörgess meg, mert kivágnak minket innen.
De ezt az idomra fested, vagy tudsz matricát gyártani?
Vazze
mondom, hogy látom.

Tényleg meg tudom csinálni. Kaméleon lesz a fehér, carbon alapon.
Na de most minden viccet félretéve, látod milyen az a matrica?
Matricára is, aztán felragasztod, meg a motorra is, minden gond nélkül!
Csak ilyen gondok vannak vele
Mondom ezt