Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaaa
a linken semmit se láttam, csak azért kérdeztem.
Csere a 700-ra+Kp.
miről lenne szó?
Hi.
Szerintetek mi pénzt ér:Semmit nem tudok még róla

https://mail-attachment.google...
Jaj, en kerek elnezest!
Ezt nem hiszem el, Zsoltinak a Biciklis videói lefagyasztják a gépemet.De mind a kettő.Komolyan.
Na abban biztos tudok neki segíteni.Az évek alatt megtanultam mik lehetnek egy quad betegségei.
1.szabály!
Inkább vegyen egy használt Polaris-t, Can-am-ot,Arctic-cat-et, Hondát, Suzukit, Yamahát, mint egy új kínait.(a sorrend most mindegy , de tényleg mindegy.)
Szia! Köszi a visszajelzést! Itt is van, aki hogy családot, feleséget, jön egy ideig a 8 éves lányom is.
Látom, Te is quadozol, a másik Admin (Csaba barátom) épp quad vásárlásra adta a fejét, még segíteni is tudnál Neki. (a feleségem meglepetés partyt szervezett nekem a 40.-re 2011-ben, ami a Dobó tanyára volt szervezve és quadoztunk ott, Csaba ott zizzent bele a dologba. Ott egy Yamaha 350-es Raptorral mentünk.)
Üdv.
Köszönöm kielégítő válaszod.
Hát igen, ilyen bulikon lényeges az arcoskodás mellőzése.(Az élet minden pillanatában lényeges lenne)
Van egy másik társaság akikkel összejárunk (leginkább veterán+cross, nem Szeged) az évek alatt ott sem volt még semmi gond.Főleg, hogy 70%családos ember, és ilyenkor gyerek feleség jelen van.Év közben ha nem is, de évzáró bulikon mindig.Nagyából ott is 100-150 fő jön össze.
Hogy ne lenne ismerős, már ,,kicsit" ismersz bennünket, meglátod jól fogod érezni magad (remélem)
Szia! Hogy válaszoljak a kérdésedre:
Volt korábban Szegeden egy motoros honlap, ami megszűnt, de hiányoltuk/hiányolták sokan. Ezért gondoltunk Csaba barátommal, hogy csinálunk egy felületet, ahol lehet szervezkedni, beszélgetni, ,,találkozni". Szeged nem kis város és nincs egy ideje olyan website, ahol mindezt meg lehetne tenni, ennek hiányát szeretnénk pótolni. Mi megcsináltuk, de úgy szeretnék alakítani, formálni, hogy az a tagoknak kedvező legyen, azaz legyen ,,tagbarát". Hogy kik vannak jelen? Szeged és környékének motorosai. Vannak benne a rakpartról, vannak olyanok, akik oda nem járnak, vannak sport és túramotorosok is és szerencsére már innen is. Ilyen főzős bulikat pedig tartottunk már korábban is, volt amikor 100-an ettek (ez volt a legnagyobb létszám, átlag 50-70 fő szokott jelen lenni), vagyis volt mindenféle motoros, ezt visszük tovább. Akinek van kedve jön és eszik, aki csak eljön beszélgetni, Őt is szívesen látjuk, nincs kötelezettség. Ami fontos, eddig nem volt arcoskodás ezeken a bulikon és nem fontos, ki mivel motorozik, egyszerűen érezzük jól magunkat. Így Téged is szívesen látunk és ha eljössz, el tudod dönteni, van-e kedved megjelenni itt újra. Kb. ennyi a dolog, de bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok.
Üdv:Zvoli
aluggyá inkább
lyutyyubb beekaphassa
ide asszem kellenek karok...
mostmár rájöttem
mivel ez is sikertelen.
vágd a kukába azt a telefont vagy mit. géppel többre jutsz
ááá, csak gyakorlok...
ha jól emlékszek, már nem az első, és nemis a második hibás linked
Este én már nagyon családos vagyok....